1905 Klokan v neděli v prodeji

Nové číslo klubového magazínu tradičně v prodeji v den utkání.

1905 Klokan v neděli v prodeji

Hned na začátku magazínu je s Vladimírem Bálkem, který se objevil také na obálce nového čísla, rozhovor. Derby s Viktorkou Žižkov bude vnímat i z toho pohledu, že byl v žižkovském klubu v loňské sezoně na hostování. Po Davidu Bartkovi, který se těší doma z roztomilé Vanessky, je Vladimír taktéž novopečeným tatínkem.

Ohlédnutí za posledním střetnutím s Viktorkou v rámci letní přípravy, nový kvíz o zajímavé ceny, nebo vzpomínka na zlatá osmdesátá léta, to vše naleznete uvnitř bulletinu. Na plakátu se v tomto čísle raduje talentovaný Petr Nerad, velký střelec dvou posledních utkání, za nimiž se poohlédneme na další dvoustraně.

Opět vtipná a oblíbená fotobublina na stránce třicet tři, dotazník ze zákulisí se sportovním sekretářem a vedoucím mužstva Liborem Koubkem a nechybí již tradiční výsledkový servis od mužů až po žáky. Reportáž a fotodokumentace z posledního utkání juniorky právě před rozpisem mládežníků.

Brány stadionu se otevírají v jednu hodinu a od této doby budou k dostání magazíny před hlavní bránou, na náměstíčku, v pojízdném fanshopu, před kotlem, na pokladnách u kotle a samozřejmě i ve fanshopu na hlavní tribuně. Cena je jednotná pro všechny, a to 20 Kč.