Životní trefa, tvrdí Václav "Torpedo" Činčala

"Dej gól," řekl jednoduše během přestávky derby se Slavií trenér Vlastimil Petržela útočníku <b><font color="yellow">Václavu Činčalovi</font></b> a poslal ho spolu s Davidem Křížem na trávník. Václav ´Torpedo´ jej vyslyšel a poslal Bohemku do čela ligové tabulky. "Kopal se roh, odražený míč se dostal na vápno, kde se srazili dva slávističtí obránci a tečovali balon směrem ke své bráně," popisoval zárodek rozhodující akce zápasu.

"Chvíli jsem se zarazil, jestli asistent náhodou neodmává ofsajd. Když jsem píšťalku neslyšel, ani jsem nemířil a napálil míč do brány," pokračoval ve výkladu, jak překonal brankaře Václavíka.

"Asi to byl můj nejdůležitější životní gól," marně si Václav vzpomínal na významnější ligové trefy. V útoku Bohemky se i po odchodu Hartiga pere o místo pět hráčů. "Myslím, že do základu mi to ale stejně nepomůže, trenér Petržela dává přednost spíše rychlejším hráčům," trochu smířeně dodal. "Ale o místo se budu prát dál," sliboval.

Poprvé v kariéře Václav Činčala bojuje o první místo v tabulce. "Je to příjemné, budeme se snažit tam vydržet co nejdéle, kádr a hlavně parta hráčů v Bohemce na to má," věřil a šel volat svému otci, že právě svým krásným gólem katapultoval Bohemku do čela ligy, zatímco v uších mu ještě znělo známé skandování fanoušků "Činčala goooool, Činčala goooool"...