U19 zvládla ,,důležité´´ utkání s Jihlavou

Po solidním prvním poločase se po pauze protrápila ke třem bodům.

U19 zvládla ,,důležité´´ utkání s Jihlavou

Do přestávky jsme se prezentovali projevem, kterým jsme chtěli a byli tak i úspěšní. Podařilo se nám nejen vstřelit tři branky (a tím ukončit rekordní půst), ale být i podstatně nebezpečnější a dominantnější, než hosté. Po změně stran jsme ale začali hrát pohodově, drželi míč déle než bylo zdrávo, chovali se komplikovaně a obraz hry se změnil. Soupeř snížil, nastřelil tyč a především v samém závěru promarnil i velkou příležitost ke srovnání skóre.

Přesto jsem dnes ale velmi rád, že jsme utkání zvládli. Nejen, že jsme navýšili odstup od spodku tabulky, zakončili podzim vítězně a ukončili nepříjemnou sérii posledních neúspěchů, ale především jsem rád, že jsem se vítězně mohl rozloučit já osobně. Chci předejít dohadům a zaručeným fámám, takže svůj poslední report využiji i jako informační zprávu. Soutěž v této podobě, kterou nejvyšší dorostenecká liga bohužel je, vyžaduje trenéra a člověka, který chce být ,,zdravě, či nezdravě´´ výsledkově úspěšný. A to já v sobě nemám! A protože patřím k těm šťastlivcům, kteří se mohou rozhodovat, tak už nechci....

Bavila mně spolupráce s realizačním týmem, kterému musím poděkovat, bavila mně práce s klukama i přes jejich pubertální úlety v dospívání, ale nebavila mně atmosféra spojená se soutěží a některými lidmi. A to i přesto, že máte oporu v někom, jako je Tomáš Požár!!! Ještě, že vše kompenzoval náš realizační tým asistentů a jim, a lidem jako p.Trtík, nebo Radek Lukeš patří dík za prima rok :-)