Mladí vyhráli hokejovou odvetu

Svěřenci trenéra Nerada porazili výběr starých 9:6.

Mladí vyhráli hokejovou odvetu

Již před zápasem bylo jasné, že mladí berou odvetné hokejové utkání velice vážně. Petr Nerad se ujal funkce trenéra, na soupisku se tak nevešel. Příležitost nedostali ani Vyhnal a Šumský. Po nemoci byl narychlo povolán Hauer, dorazil nováček Havel a připraven byl i Havránek, který během týdne stačil sehnat novou hůl.

Mladí hráli od úvodu utkání na dvě pětky a tempo bylo hned vysoké. Staří kolegové se nestačili divit, jakou taktiku trenér Nerad naordinoval. Famózní začátek znamenal vedení mladých 3:0. Brankář Koukal ovšem dovolil svojí hrubkou snížit. Mladí však dále pokračovali ve vysokém tempu, nastřelované kotouče včas v rozích hřiště dojížděli a zasypali brankáře Karlíčka sprchou střel.

Postupem času se vyšplhal poměr vstřelených branek až na výrazných 9:3. Mladí ovšem polevili v koncentraci, začali spíše sledovat hodiny a toho využil střelec Slezák. Na ledě se začalo jiskřit a staří, hrající v černých dresech, těžce nesli, že dnes tahají za kratší konec. V závěru utkání se pokoušel vyzvat Růžička na pěstní souboj Moravce, ten ale odolal.

Po závěrečném hvizdu ještě Růžička lustruje data narození soupeře, v jeho sítích uvízl Šiml, který se neoprávněně považoval za mladého a měl hrát v soupeřově týmu. Výsledek utkání tedy bude mít jistě dohru u zeleného stolu :D