V úterý dopoledne proběhl trénink na hřišti

Bohemka začíná ladit svoji formu na jarní část druhé ligy.

V úterý dopoledne proběhl trénink na hřišti

Po včerejších testech na FTVS UK se dnes dostali Klokani i na hřiště. Dopolední tréninková jednotka proběhla na již známé umělé trávě Slavoje Vyšehrad.

Hlavní náplní bylo modelové utkání, a tak během rozcvičení, které měl na starosti asistent Slezák, rozdělil trenér Weber kádr na dva týmy. Po zahřátí se odpojil Nicolas Šumský, kterého trápí lehké zranění a vyklusával okolo hrací plochy. Z počátku byla na hráčích znát pauza a chvilku hledali ideální techniku s míčem. Postupem času se vše zlepšovalo a hra ve vysokém tempu přinesla i branky. Mezi střelce se zapsal dvakrát z dorostu posunutý Havel, další branky přidali Šiml, Šmíd, Nerad a Moravec. Když se chvilku před koncem zaskvěl výborným zákrokem Havránek, utkání skončilo remízou 3:3.

Hráči mají naplánované v přípravě dvoufázové tréninky, proto budou odpoledne pokračovat v blízkém okolí Ďolíčku. O víkendu má mužstvo naplánované dva zápasy - v sobotu proti Jablonci, v neděli proti Teplicím. Obě utkání proti prvoligovým soupeřům začínají ve 13 hodin na umělé trávě v Edenu.

Na hřišti se samozřejmě objevili čerstvě posunutí dorostenci Havel s Žaloudkem a příbramský univerzál Štochl. Naopak Pavlovi Vyhnalovi skončilo hostování, Pavol Orolín si hledá angažmá doma na Slovensku a Michael Žižka dostal svolení si hledat nové působiště.