O víkendu pro Bohemku začíná Tipsport liga

Klokani narazí na severočeské soupeře Jablonec a Teplice.

O víkendu pro Bohemku začíná Tipsport liga

Příznivci Bohemky se dočkají již tento víkend. Naposledy mohli fanoušci vidět fotbalisty při zápase 18. listopadu, když "áčko" naskočilo v Ďolíčku proti Pardubicím a vyhrálo 3:1. Nyní tedy po dlouhých pětapadesáti dnech uvidí hráče opět v zelenobílém dresu.

"Pokud budou všichni hráči zdravotně v pořádku, tak fanoušci o víkendu uvidí všechny," slíbil bohemáckým příznivcům trenér Jozef Weber. V sobotu Bohemka narazí na, podle sázkových kanceláří, favorita celého turnaje Baumit Jablonec. Zároveň to bude pro trenéra Webera poprvé, co povede Bohemku proti svému bývalému týmu.

"Naší filozofií je, aby v přípravě byla zápasová zátěž rovnoměrně rozložená mezi všechny hráče," prozrazuje trenér. "Neznamená to ovšem, že nehrajeme na výsledky. I ty jsou pro nás důležité," zaručuje fanouškům Weber.

V neděli na stejném místě čeká Klokany další soupeř ze severu, tentokrát Teplice. Oba duely začínají ve 13 hodin, vstupné je stanovené na 60 Kč. "Pro fanoušky bohužel není parkování v areálu možné," říká organizátor "pražské" skupiny Slavoj Prokopec. Vchod do areálu je pouze jediný a nachází se u zimního stadionu v Edenu, tedy na konečné zastávce tramvají na Kubánském náměstí.

Bohemka TV bude samozřejmě na obou duelech a přinese Vám rozhovory, na Virtuálním Ďolíčku se po zápase objeví reportáže a fotografie ze zápasů, na Facebook stránce poběží ty nejaktuálnější informace z každého utkání.