Do přípravy se zapojil Lukáš Beňo

Mladý slovenský obránce dnes trénoval s mužstvem, zítra nastoupí v utkání proti Slavii.

Do přípravy se zapojil Lukáš Beňo

K novým tvářím, kterými jsou Milan Havel z dorostu, Radek Žaloudek z juniorky a Matěj Štochl z Příbrami, se dnes přidal i slovenský mladík Lukáš Beňo. Odchovanec slovenské Dubnice, aktuálního šestého týmu druhé slovenské ligy, naskočil v letošní sezoně do všech devatenácti utkání ligy a byl nejvytěžovanějším defenzivním hráčem týmu.

Naopak směrem z Vršovic na Slovensko se vrací na roční hostování záložník Pavol Orolín, který se za rok pobytu v Čechách nedokázal výrazněji prosadit do kádru Klokanů. Nyní bude jeden rok působit ve druholigovém klubu ŠK SFM Senec. Michael Žižka odešel na zkoušku do druholigového Baníku Most, kde v pondělí absolvoval první trénink.

Menší zdravotní problémy měli v týdnu Nicolas Šumský, Vladimír Bálek a Radek Žaloudek, Martin Cseh se již zotavuje ze svého zranění a začíná s A mužstvem trénovat. Dnes se tým připravoval na umělé trávě na Šeberově, odpoledne všechny čeká druhá fáze v terénu. Zítra se Bohemka po dopoledním tréninku představí opět v Edenu v rámci zimní Tipsport ligy proti sousední Slavii. Utkání začíná již ve 13 hodin.