Bohemka bude hrát v sobotu

Klokani narazí v sobotu v rámci Tipsport ligy ve tři hodiny na Táborsko.

Bohemka bude hrát v sobotu

Závěrečné skupinové zápasy Tipsport ligy, které se hrály ve středu, rozhodly o konečném umístění týmů v tabulkách. Bohemka po jedné výhře (3:0) nad mistrovským Libercem a po divoké přestřelce (3:3) s Teplicemi skončila na čtvrtém místě skupiny A a po kvalitních výkonech a sympaticky vyhlíčející hře dokázala vsítit nejvíce gólů ze všech týmů pražské skupiny.

Soupeřem bude Klokanům nakonec Táborsko, které ve skupině B skončilo na třetím místě. Ve své skupině narazilo na Hradec (2:2), Budějovice (2:1), Duklu (1:2) a v posledním zápase vyhrálo s Žižkovem vysoko 5:0. O třetím místě nakonec rozhodly vzájemné zápasy, neboť Táborsko získalo sedm bodů, stejně jako Dukla a Hradec.

Oproti původním předpokladům narazí Klokani právě na Táborsko, místo Žižkova, který skončil v tabulce skupiny B na čtvrtém místě. Je to na žádost Jablonce, který právě s Táborskem odehraje ve středu přátelské utkání a poprosil ostatní mužstva o přehození soupeřů. Po dohodě klubů tedy uvidí fanoušci v Edenu zápas Bohemians Praha 1905 - FC MAS Táborsko.

Utkání se bude hrát od tří hodin na umělé trávě v Edenu a vstupné na všechny zápasy (před Bohemkou budou hrát utkání týmy ještě od 11:00 a od 13:00) bude činit 60 Kč.

Do zápasu již nenaskočí Lukáš Beňo, kterému skončily v Bohemce testy a klub se nedohodl s hráčem na jeho dalším působení. V nejbližších dnech s největší pravděpodobností dojde k dohodě s Matějem Štochlem a v Bohemce bude tento nadějný univerzál na půlročním hostování z Příbrami.