Stříleli jen Klokani

Bohemka otočila zápas s Loko Vltavín.

Stříleli jen Klokani

Ještě jeden zápas odehrála Bohemka před odjezdem na soustředění na Slovensko. Ve středu v podvečer si Klokani zahráli pod umělým osvětlením na Vyšehradě proti Loku Vltavín.

V zelenobílém dresu se po velmi dlouhé době představil navrátilec Martin Kolář a úplně poprvé také Oliver Špilár, který je v Bohemce na testech ze slovenských Michalovců. V pološeru prvního poločasu měla Bohemka převahu, ale do vedení šlo po dvaceti minutách Loko. Roman Potočný, kterého Klokani svému soupeři na tento zápas půjčili, stejně jako Milana Havla a Radka Žaloudka, vystihl chybu v zadních řadách Klokanů, přehodil Sňozíka a Bohemka prohrávala. 

Nepříznivý stav vydržel skoro do konce prvního dějství. Až ve 42. minutě se po akci po levé straně prosadil Václav Kalina a přesnou střelou vyrovnal.

Druhá pětačtyřicetiminutovka přinesla ještě větší převahu Klokanů i množství gólových šancí. V dobrých pozicích se ocitli oba útočníci naskočivší v druhé části zápasu na hřiště. Jirouš ani Bálek se neprosadili, Ptáček zase po přímém kopu trefil hlavou břevno. 

Rozhodnutí přišlo osm minut před koncem. Velký závar před brankou Vltavínu ještě Bartek nedokázal zakončit, ale míč se ocitl u osamělého Martina Jirouše, který dorazil míč na místo určení. Bohemka tak porazila třetiligového soupeře 2:1 a nyní už se chytá do Zlatých Moravců.