Vysoká výhra na Slovensku

Bohemka porazila přední slovenský klub o tři branky.

Vysoká výhra na Slovensku

Kvůli nepřízni počasí se přípravný duel se Zlatými Moravci přesunul o něco více na západ a duel se sehrál v Šale, kde Bohemka odehraje v sobotu svůj poslední zápas na soustředění. Již od 10:30 tedy Klokani vyběhli na hřiště proti druhému celku slovenské Corgoň ligy. Čekal je tedy velice těžký zápas.

Ovšem svěřenci Jozefa Webera si s ním poradili na výbornou. Již po deseti minutách šla Bohemka do vedení, když si na centr Štochla z pravé strany naskočil nejvýše Lukáš Budínský a otevřel skóre středečního zápasu. Za necelých osm minut se ale Klokani radovali už podruhé. Po standardní situaci se dostal před bránu i stoper Cseh a hlavou zvyšoval již na 2:0.

Kvalitní hra ve vysokém tempu, takto by se dala charakterizovat úvodní pětačtyřicetiminutovka. Hráči i nadále pokračovali v ofenzivním pojetí. Ve 26. minutě se po individuální akci dostal na hranici vápna k zakončení Martin Jirouš a svoji šanci dokázal proměnit. Jakub Rada dokázal do konce první půle náskok ještě navýšit, když se míč po centru a nepřehledné situaci dostal právě před bohemáckého záložníka, který možností nepohrdl a stanovil tak poločasové skóre na 4:0.

Vršovičtí si v prvním poločase vytvořili hodně příležitostí a skóre mohlo být pro Slováky ještě krutější. Celý zápas byl odehrán ve vysokém tempu a Bohemka se mohla opřít o kvalitní individuální výkony. Druhý poločas Klokani žádnou svoji příležitost už neproměnili a Hodek ze Zlatých Moravců pouze snížil na rozdíl tří branek až v závěru zápasu.

Fotogalerie z utkání zde: MY Nitranské noviny.