Bohemka opět vítězně

Klokani nenašli na Slovensku přemožitele a i proti Šaľe zvítězili.

Bohemka opět vítězně

Bohemians cestou domů nastoupili ještě na Slovensku proti druholigovému FK Slovan Duslo Šaľa. Jednalo se o třetí zápas na herním soustředění. První Klokani zremizovali s Duklou Banská Bystrica 0:0, ve druhém vyhráli vysoko 4:1 nad Zlatými Moravci a v sobotu při odjezdu porazili Duslo Šaľa 2:0. Ze Slovenska tedy odjíždějí neporaženi se skórem 6:1.

První půle byla bezbranková a nikdo ze soupeřů si nevytvořil žádnou větší příležitost ke vstřelení branky. To až po výměně stran začali úřadovat Klokani. Nejdříve zužitkoval standardní situaci Cseh, když na přední tyčce prodlužoval rohový kop čerstvý Štochl právě na slovenského obránce v českých službách a Martin potvrdil, že je v posledních zápasech gólově při chuti.

V závěru utkání přidal, poslední dobou také gólově produktivní, Budínský druhou branku v utkání, a stanovil tak konečné skóre na 2:0 pro Bohemians. Po samostatné akci z levé strany dokázal domácího gólman překonat kvalitní a přesnou střelou svoji slabší levou nohou.

Tým přijede do Ďolíčku přibližně v sedm hodin a hráči mají naprogramované dvoudenní volno. V úterý opět začnou s tréninkem a budou se připravovat na blížící se start Fotbalové národní ligy. Za týden v sobotu je čeká ještě generálka s Pardubicemi, za čtrnáct dní to už bude ovšem první ostrý zápas v tomto roce. Klokani vyrazí na západ, první zápas hrají se Sokolovem.