Vítězné utkání s Kladnem

Bohemácká juniorka porazila v přípravě třetiligové Kladno vysoko 3:0.

Vítězné utkání s Kladnem

Uprostřed týdne sehrála juniorka Bohemky na umělé trávě na Vyšehradě velice dobré utkání. Proti třetiligovému týmu naskočila hned čtveřice hráčů z A-mužstva. Nicolase Šumského, který za juniorku hraje pravidelně, doplnili Ondřej Šiml, Martin Kolář a Vladimír Bálek. Po více než půlroční pauze zaviněné zraněním naskočil do druhé půle i gólman Smrčka.

Vedle hráčů z áčka se hned juniorům hrálo lépe, byli klidnější a neztráceli tolik míče. Tím pádem se zvedla celá hra a Klokani si vypracovali za zápas nespočet šancí. Hned v prvním poločase proměnili dvě. Nejdříve Václav Šebek skóroval po zmatcích ve vápně ve 28. minutě a o sedm minut později se dostal do role nahrávajícího, když našel přesně hlavu nabíhajícího Šplíchala, který zvýšil na 2:0.

V první půli se objevil ve dvou šancích i Vladimír Bálek, Šplíchal mohl svůj gólový účet ještě rozšířit, ale šanci neproměnil a poločas tak skončil 2:0. Ještě před odchodem "zapůjčených" hráčů dokázal jeden z juniorů skóre navýšit. Zpoza vápna prostřelil tvrdou ranou Václav Šebek vše co mu stálo v cestě a stanovil tak skóre na konečných 3:0 pro Bohemku.

Ovšem kdyby Martin Kolář proměnil alespoň jednu ze svých šancí, mohlo to být pro Kladno ještě horší. Největší z nich přímo volala po brance, a to když se z 35 metrů snažil přehodit hostujícího brankáře. Ten míč ovšem na poslední chvíli stihl vyrazit nad břevno. Na Vyšehradě tak porazila juniorka tým z ČFL 3:0 a kvalitně se tak připravila na pondělní těžké utkání. Bohemka totiž jede k vršovickým sousedům do Edenu. Zápas začíná v 15 hodin.