Jan Moravec prodával ve fanshopu

Nejlepší bohemácký hráč roku 2012 zval fanoušky na bábovku s kávou.

Jan Moravec prodával ve fanshopu

S blížícím se nedělním utkáním nesměl v pátek samozřejmě chybět vybraný hráč áčka ve fanshopu. Před duelem s Čáslaví se v Ďolíčku objevil na prodejně bohemácký hráč roku 2012 Jan Moravec, který zval všechny příchozí na kávičku s bábovkou a domácím štrúdlem.

Na první podobné akci byl Martin Kolář, před zápasem s Opavou prodával ve fanshopu Nicolas Šumský, nyní podpořil prodej v Ďolíčku i Jan Moravec. Podobné akce budou pokračovat. "Nechci nic poodhalovat, ale větší akci plánujeme i pro ženy," naznačil marketingový manažer klubu Jakub Karlíček.

Ve fanshopu byl navíc i Jiří Havránek, se kterým je v klubovém magazínu 1905 Klokan velký rozhovor. Všichni návštěvníci toho hned využili a zakoupené číslo si nechali podepsat. "Kluk mě sem žene pro nějakou šálu od Honzy. To jste vy?" ptá se paní hned u dveří postávajícího pána ve dresu za pultem.

"Ano, jsem paní. Chcete ji podepsat?" okamžitě reaguje bohemácký záložník. Právě prodal první šálu s oblíbeným "tričkovým" motivem There's only one Bohemka, která jenom v pátek byla v prodeji za 200 Kč. Mezi příchozími byl i masér a kustod Bohemky Miroslav Šimeček, na kus řeči se stavil i trenér Jozef Weber.

Pro všechny návštěvníky byla připravená káva, jablečný závin a bábovka. Moravec v pátek odstartoval prodej nové klubové šály, která bude k dispozici i před nedělním utkáním. Tu bude v pojízdném fanshopu prodávat velký talent bohemácké mládeže a nejlepší střelec dorostenecké kategorie Milan Havel.