U15 ve Zlíně

Prozatím nenavázala na úspěšnou loňskou sezónu.

U15 ve Zlíně

Na herní soustředění ve Zlíně se bude snažit asi co nejrychleji zapomenout tým U15 pod vedením Pavla Richtrmoce. Složit reparát bude moci již ve čtvrtek na turnaji v Nymburku, kde se utká postupně se Spartou, Mladou Boleslaví a Teplicemi. Krátké ohodnocení zápasů trenérem... 

se Sigmou Olomouc:

Prvních čtyřicet minut velké školení v rychlosti s míčem i bez něj. Po celé utkání soupeř hrozil ze standardních situací, viz. 4 inkasované branky. Ve druhém poločase vyrovnaný zápas, dokonce některé pasáže velmi kvalitní, bohužel produktivita byla na straně soupeře.

se Senicí:

Velmi tvrdé utkání plné osobních soubojů, kdy všechny branky vznikly po našich individuálních chybách. U některých hráčů jsem pozoroval ustrašený a bojácný výkon.

se Slovanem: Konečně slušný zápas (hlavně první poločas) s lepším a správným pohybem, při kvalitnějším zakončení jsme mohli přidat i více branek.

s Trenčínem: Soupeř nás přehrál po všech stránkách. Hlavně rychlostní a soubojová vybavenost byla diametrálně rozdílná.

se Zlínem: První poločas byl nejkvalitnějším z celého soustředění. Kvalitní a rychlá přechodová fáze , nasazení a presink, to byly hlavní atributy našeho výkonu. Bohužel druhá půle byla slabší, velké vedro a únava udělaly své.