Sňozík i Bálek mají nové angažmá

Radek Sňozík jde do ČFL, Vladimír Bálek do Rakouska.

Po minulé druholigové sezoně v klubu skončilo hned několik fotbalistů, jednimi z nich i dlouholetí hráči Bohemians v čele s Radkem Sňozíkem a Vladimírem Bálkem. Hostování v klubu skončilo i u Onřeje Šimla, Martina Jirouše, Bartoloměje Kuru. Smlouva skončila Michaelu Žižkovi a Nicolasu Šumskému, nyní u nás nepůsobí ani Roman Potočný. Za který klub je nyní ale uvidíte hrát?

Radek Sňozík po sedmi letech změnil angažmá a nyní bude chytat za FK TJ Štěchovice v České fotbalové lize. V soutěži tedy narazí i na bohemáckou farmu, hned ve druhém kole hrají Štěchovice proti Meteoru. Vladimír Bálek bude hrát v nižší rakouské soutěži za Sierning SV.

Smlouva po loňském ročníku skončila Michaelu Žižkovi, nyní bude hájit "domácí" barvy, když za Zbraslav bude nastupovat v Pražském přeboru. Po osobní tragédii odešel do zahraničí mladý Nicolas Šumský, když přestoupil do italského klubu FC Parma a dva roky bude hostovat ve slovinské ND Gorica.

Roman Potočný se po návratu z hostování ze slezského FC Opava rovnou přesunul na další hostování. Bude hrát za druholigové Táborsko, kde se potká s Ondřejem Šimlem. Martina Jirouše zkoušel Králův Dvůr, Bartoloměje Kuru zase v Rakousku, jejich další působení je stále zatím v jednání.