Soutěž o trénink - HLASOVÁNÍ

Soutěž "<strong>Chceš být jedním z nás?</strong>" jde do finále - hlasujte a rozhodněte o vítězi! NOVÉ HLASOVÁNÍ

Soutěž o trénink - HLASOVÁNÍ

Přes léto jste měli možnost zasílat své originální fotografie do unikátní bohemácké soutěže Chceš být jedním z nás?. Hlavní výhrou v této soutěži je účast na oficiálním tréninku A mužstva Bohemians Praha 1905. Do finálového výběru se nám dostala čtveřice soutěžících - Jaroslav, Miroslav, Patrik a slečna Bětka.

A vy, všichni fanoušci Bohemky, máte možnost vybrat tu nejoriginálnější fotografii z finálové čtveřice. Svůj hlas můžete darovat prostřednictvím ankety zde na Virtuálním Ďolíčku. Konec hlasování bude poslední den v září, tedy finalisté mohou sbírat hlasy do 30. září 2013.

Finálová čtyřka

Finalista č. 1
Jarda ze Strakonic zaslal do soutěže celkem tři fotografie a tato se dostala až do finálové čtyřky a bude bojovat o hlasy fanoušků a tím pádem o hlavní výhru. "Trénovat s Bohemkou v Ďolíčku? Po 21 letech, co hraji fotbal, bych se konečně dočkal," prozradil lehce s nadsázkou Jaroslav, soutěžící číslo jedna.

Finalista č. 2
Druhým finalistou je Miroslav z Prahy, který má zajímavou sbírku triček a dresů Bohemky, ať už té fotbalové nebo hokejové. Z této sbírky poskládal základní jedenáctku, na vše přihlíží na pravé straně trenér Weber a u Bohemky se nesmí samozřemě zapomenout ani na fanoušky, kteří fandí z levé strany. Ve finále dostala Miroslavova fotka číslo dvě.

Finalista č. 3
Kousek od Slovenska se do soutěže přihlásil i Patrik z Radějova, který na sebe oblékl "baseballové" tričko a vyšel vstříc do soutěže o trénink. Kuráž určitě má, jeho obavy jsou zajímavé: "Jen se bojím, že by mě kluci na tréninku nestíhali." Humor mu tedy nechybí. Ve finále má číslo tři.

Finalista č. 4
Jedinou finalistkou v naší soutěži je Bětka, která má doopravdy unikátní sbírku bohemáckých věcí. Fotografii pojmenovala "Holka, co má co na sebe". Fotbalově založená fanynka z hlavní tribuny se také uchází o vaše hlasy v naší unikátní soutěži a ve finále dostala číslo čtyři.


Každý registrovaný fanoušek našeho Virtuálního Ďolíčku má jeden hlas, který může darovat svému favoritovi. Vítěž, tedy soutěžící, který nasbírá k 30. září 2013 (ve 23:59) největší počet hlasů, vyhraje hlavní cenu, tedy účast na tréninku A mužstva.

! HLASUJTE ZDE !

NOVINKA: Původní anketa byla z důvodu podezření duplikování hlasů zrušena a byla založena anketní otázka pouze pro registrované uživatele. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.