Výhody pro permanentkáře

Bohemka chce odměnit všechny permanentkáře, budou přibývat různé výhody a slevy.

Výhody pro permanentkáře

Nedávno jste na webových stránkách klubu mohli číst o poslední možnosti nákupu celosezonní permanentní vstupenky na zápasy Bohemians v Ďolíčku. Někteří fanoušci toho již využili, ostatní mají možnost do pátku 20. září. Ceny zůstávají stejné, ovšem stále výhodné a pohybují se od 999 Kč do 1 300 Kč do sektorů B a C (při nákupu jednotlivých vstupenek je cena 1 600 Kč), respektive od 1 905 Kč do 2 200 Kč na halvní tribunu, kde by cena za vstupenky byla 2 560 Kč.

Navíc, jako forma odměny a poděkování pro všechny majitele permanentek, přišel klub Bohemians Praha 1905 s programem plným výhod a slev u našich obchodních partnerů. Nyní přicházíme s těmi prvními a v průběhu sezony vás budeme seznamovat s kompletním seznamem výhod.

Slevy pro držitele permanentky
Společnost Barvy a Laky Hostivař, a. s. nabízí všem letošním permanentkářům ve své síti 40 prodejen KOUZLO BAREV po celé České republice slevu 5 %. Slevu uplatníte při předložení permice při nákupu v prodejnách. >>Seznam prodejen zde<<

Společnost Adishop.cz, jako jeden z oficiálních distributorů zboží Adidas, umožní držitelům permanentních vstupenek ve všech svých třinácti prodejnách v České republice (v Praze v OC Chodov, OC Eden, Galerie Fénix a Outlet store v Radotíně) 30 % slevu počítanou z maloobchodní ceny po načtení čárového kódu z permice, přes e-shop dokonce 40 % slevu, tu získáte jednoduše při přihlášení a zadání přihlašovacího jména a hesla bohemians1905.

Jarní permanentky
Bohemians Praha 1905 již nyní svým fanouškům zveřejní cenu jarních permanentek. Z důvodu odehrání zápasů s fanouškovsky atraktivními soupeři je cena stanovena na 850 Kč (při nákupu vstupenek cena 1 000 Kč) pro sektory B a C. Na hlavní tribunu bude stát permice 1 400 Kč (za vstupenky utratí fanoušek 1 560 Kč). Přesný termín zahájení prodeje bude zveřejněný s blížícím se startem jarní části soutěže.