Novinky ve fanshopu

Při nedělním utkání si můžete zakoupit nové zboží ve fanshopu.

Jak jsme již dříve slíbili, před domácím utkáním v Ďolíčku vám v týdnu vždy představíme novinky ve fanshopu. Z důvodu velkého zájmu a vyprodání artiklů se do prodeje vrátilo oblíbené šedé tričko Bohemians 1905 v baseballovém stylu. Cena zůstala stále stejná, tedy 299 Kč.

Po delší době se opět zařadilo do prodeje velice oblíbené zelené tričko s nápisem There’s Only One Bohemka, kdy byla cena stanovena na 349 Kč.

Dále byly doplněny již vyprodané podložky pod RZ ve třech barevných variantách - zelená, bílá, černá - při ceně 120 Kč/kus. Návrat oblíbených produktů doplnil ještě bohemácký malý míč (169 Kč), velký míč (350 Kč) a sportovní lahev (129 Kč).

Jako úplně nový artikl zařadil fanshop do prodeje golfové míčky s logem Bohemians ve dvouplášťovém tvrdším provedení za 199 Kč/3 ks a ve tříplášťovém měkčím provedení za 299 Kč/3 ks.

Všechny tyto novinky naleznou fanoušci v neděli v pojízdném fanshopu u hlavní brány. Navíc v něm budou bestsellery, jako jsou šály, kšiltovky, silikonové náramky, magazín 1905 Klokan, polštáře apod.

Novinkami v kamenné prodejně budou v neděli i produkty z kolekce pro nejmenší - kojenecká body a dupačky, dále kojenecká a dětská trička a dívčí zelenobílé šatičky.

Google prezentace fanshopu
V rámci naší kvalitní spolupráce se společností Google, jsme pro všechny návštěvníky do Google Maps zakombinovali virtuální prohlídku naší kamenné prodejny v Ďolíčku. Nyní si z pohledu Street view můžete nejenom prohlédnout okolí stadionu, ale právě i samotný interiér prodejny. Se společností Google plánujeme doplnění této možnosti o další prostor na stadionu.



Zvětšit mapu