Další sleva pro držitele permanentek

Hotel zámek Berchtold přináší 10% slevu na ubytování pro permanentkáře.

Již dříve jste si na těchto stránkách mohli všimnout seznamu slev a výhod pro držitele celosezonních permanentek do Ďolíčku. Nyní přinášíme další slevu. Hotel zámek Berchtold nabízí všem bohemáckým permanentkářům 10% slevu na ubytování ve svém tříhvězdičkovém resortu v Kunicích. Veškeré informace naleznete na stankách zamekberchtold.cz.


Již zveřejněné výhody pro držitele celosezonních permanentních vstupenek:

Společnost Barvy a Laky Hostivař, a. s. nabízí všem letošním permanentkářům ve své síti 40 prodejen KOUZLO BAREV po celé České republice slevu 5 %. Slevu uplatníte při předložení permice při nákupu v prodejnách. >>Seznam prodejen zde<<

Společnost Adishop.cz, jako jeden z oficiálních distributorů zboží Adidas, umožní držitelům permanentních vstupenek ve všech svých třinácti prodejnách v České republice (v Praze v OC Chodov, OC Eden, Galerie Fénix a Outlet store v Radotíně) 30 % slevu počítanou z maloobchodní ceny po načtení čárového kódu z permice, přes e-shop dokonce 40 % slevu, tu získáte jednoduše při přihlášení a zadání přihlašovacího jména a hesla bohemians1905.

Téměř dva tisíce permanentkářů může nyní uplatnit 3% slevu u společnosti ATEX Planá na veškeré zboží a služby této české společnosti zabývající se distribucí kvalitních střešních oken, půdních schodů apod. Veškeré informace o firmě a o nabízených službách naleznete na stránkách společnosti.

Dále pokračuje bonusový program v projektu Fortuna Klub Plus, kdy při registraci (nahlášení klubu Bohemians Praha 1905) a získání klubové karty Bohemians můžete uplatňovat různé slevy, benefity, či kredity na volné sázky. Klub ve spolupráci se sázkovou kanceláří Fortuna, na rozdíl od jiných prvoligových celků, dále pokračuje. Sázet a zaregistrovat se do Fortuna Klub Plus můžete na jakékoliv pobočce v České republice, klidně i v té v Ďolíčku. Bohemka profituje z každé nové registrace i z uzavřených sázek takto registrovaných fanoušků.

Jako pozornost za nákup celosezonní permanentní vstupenky na sezonu 2013/14 připravil klub Bohemians Praha 1905 pro všechny držitele permice 10% slevu na veškeré nezlevněné zboží ve fanshopu v Ďolíčku. Tu stačí před nákupem předložit na pokladně.