Žáci o víkendu v derby zápasech

Klokany prověřila Sparta se Slávií.

trenér Michal Nosek k zápasu U15:  Do utkání se Spartou jsme šli s tím, že nebudeme hrát žádného „zanďoura“ a naopak se pokusíme Spartu zaskočit útočnou hrou. To se nám dařilo a během prvních deseti minut jsme si vytvořili 2 gólové příležitosti, které jsme bohužel neproměnili. První poločas byl z pohledu diváka oboustranně velice zajímavý a to i přesto, že se hrálo na velice těžkém terénu.Ve druhém poločase nám už postupně ubývaly síly, ale i tak jsme byli schopni branku soupeře ohrozit a vstřelit gól. Ten nám byl pro offside neuznán a chvilku na to jsme poprvé inkasovali. Úbytek našich sil a kvalita s trpělivostí hráčů Sparty vedla ještě ke dvěma brankám v naší síti a tím i ke konečnému, pro nás až moc krutému, výsledku 0:3.I přes porážku hodnotím utkání pozitivně, jsem spokojený s přístupem, nasazením a i hrou kterou kluci proti Spartě předvedli.

FK Dukla Praha U15 – Bohemians Praha 1905 U15   1:3 (1:1) 
branky: Pollák, Tonda, Kopecký 
sestava: Fiala – Šebek, Malý (57‘ Šimeček), Roll, Šimeček (36‘ Hlinák) – Tonda, Hlinák (21‘ Jaroš), Farkaš (57‘ Pollák) – Ješko, Kopecký (21‘ Vrána), Pollák (36‘ Kopecký).

Spousty osobních soubojů (většinou prohraných), ale zaujala mě patnáctiminutovka ve druhé půli, kdy jsme soupeře dostali pod tlak a to je cesta, kterou chceme jít a nadále produkovat.  

trenér U15 Richtrmoc k Budějovicím: Výsledek je lepší než předvedená hra. Soupeř nás přehrával hlavně v záložní řadě, kdy naši hráči nestačili reagovat v situacích 1:1 (to je těžké, když jim necháme 2-3 metry). Z toho vznikalo přečíslení, a když k tomu přidáme náš pasivní přístup, soupeř neměl o šance nouze. A že jich soupeř měl. Jenom díky brankáři a konstrukci branky (čtyři tyčky nebo břevna) nebylo skóre hrozivější. Díky standardním situacím jsme se dostali do zápasu, ale upřímně řečeno, jsme si bod ani nezasloužili.

trenér Vychodil k utkání U13 se Slávií: Máme za sebou utkání, ve kterém se nemáme za co stydět. I přes nevydařený vstup, byl ve 40.minutě ještě k vidění v duelu téměř vyrovnaný stav. Hosté ale více a více dokazovali svoji kvalitu a jejich dominance narůstala nejen na hřišti, ale i ve výsledku. Mrzí mne snad jen "hluchá pasáž", ve které jsme na jednom hřišti inkasovali během pěti minut čtyřikrát! Ale zase na druhou stranu soupeř v jiných pasážích narážel buď na trable s koncovkou, nebo velmi dobré zákroky brankářů, zejména Matěje Zvoníčka. Říkal jsem klukům, že budeme spokojení, když si to užijeme a já si to tedy užil!!!