Vánoce s Klokanem v Ďolíčku

Předvánoční setkání si užili ve Vršovicích děti i dospělí.

Vánoce s Klokanem v Ďolíčku

Do Vánoc zbývá devět dní a fanoušci mohou vzpomínat, jak v Ďolíčku proběhlo tradiční předvánoční setkání. Program byl přizpůsoben nejenom dětem, pro které byly připravené soutěže a další atrakce, ale sobotní odpoledne si museli užít i dospělí návštěvníci.

Ve dvě hodiny začala autogramiáda fotbalistů Bohemians, kam dorazil i bývalý hráč Nicolas Šumský a prezident klubu Antonín Panenka. Navíc byl ve VIP prostoru vystaven v rámci projektu Ligové fotbalové asociace Trophy tour pohár pro vítěze Gambrinus ligy, vyfotit se mohli návštěvníci i s mistrovským pohárem z roku 1983, kdy se stala Bohemka mistrem Československa..

Na náměstíčku a na pódiu probíhal program pro děti, které soutěžily o bohemácké dárečky doplněné o suvenýry od firmy Barvy a laky Hostivař a Rádia Impuls. Navíc nejenom pro děti byla připravena fotostěna, kde se všichni mohli vyfotit s Michalem Šmídem a Jakubem Radou. Všem se líbila možnost legálně si posprejovat dodávku postavenou na náměstíčku v Ďolíčku.

Hned u brány, kde dostávaly děti balónky a soutěžní kartičky, byl pro dospělé návštěvníky vystavený automobil od společnosti Havex. Ta věnovala do soutěže při losování dvě poukázky na zapůjčení automobilu na víkend.

Nezapomněl se ani pokřtít nástěnný bohemácký kalendář, který se v sobotu začal prodávat a již od pondělí bude k dispozici i na e-shopu. Na pódiu byl připravený program v rámci Trophy tour, kde se návštěvníci mohli kouknout na videosestřihy z Memoriálu Lukáše Přibyla i z přípravy bohemáckého chorea. Završením tohoto bloku bylo vystoupení mistra České republiky z roku 2010 ve freestyle fotbalu Lucase.

Po dražbě dresů a dalších upomínkových předmětů se pro děti z FOD Klokánek vybrala nakonec částka přesahující 70 tisíc korun!

Vrcholem večera bylo vyhlášení fanouškovských anket Gól roku 2013 a Hráč roku 2013. Vítězem první ankety se stal David Bartek s gólem proti Příbrami ve stylu francouzského střelce Henryho. Fanoušci si vybrali za bohemáckého hráče roku kapitána mužstva Josefa Jindřiška.

Úplné zakončení si vzali na starost opět fanoušci Bohemians a závěrečný ohňostroj byla překrásná tečka za příjemným sobotním odpolednem.