Juniorka začala vítězně

Mladíci doplněni o vybrané hráče A mužstva vyhráli nad Admirou 4:1.

Juniorka začala vítězně

Ve středu vedl trenér Jozef Weber své svěřence v prvním kole Tipsport ligy, odpoledne měl na starosti i utkání juniorského týmu, který byl doplněn vybranými hráči A mužstva.

V brance se v prvním poločase objevil Gabriš, před ním dále Ibeagha, Budínský, Orolín, Havel a Klavík. Do zápasu nastoupil i Artemuk, který se v současné době připravuje s A mužstvem a proti Liberci nastoupil na závěrečných patnáct minut. Nyní odehrál celý zápas.

Proti Admiře čekalo mladíky těžké utkání. Účastník České fotbalové ligy se také dostal po třiceti minutách do vedení. Po centru ze strany si na zadní tyči srazil míč do vlastní branky před dobíhajícím útočníkem Rothe a Admira tak náhle vedla.

Ovšem v první půli dokázali hráči Bohemians srovnat skóre. Po dlouhém výkopu Gabriše propadl míč až na nabíhajícího Havla, který dokázal vyrovnat těsně před koncem prvního poločasu. Do kabin tak šli hráči za stavu 1:1.

Po hodině hry se prosadil i nešťastník z prvního dějství. Po centru Orolína doklepával do branky Rothe a otočil tak vývoj zápasu. Na 3:1 zvyšoval po rychlé kombinační akci tvrdou ranou k tyčce Orolín a středečního soupeře tak zlomil.

Závěrečnou podobu ve skóre stanovil z penalty Klavík. Juniorka tak ve vyrovnaném utkání výsledkově přehrála Admiru 4:1 a začala rok 2014 vítězně.

Další zápas čeká svěřence trenéra Köstla v sobotu od 14 hodin na Šeberově, kam přijedou Litoměřice. Vstup pro všechny bude zdarma.