Klokan plný rozhovorů a autogramiáda před zápasem

Klubový bulletin na obálce s Danielem Krchem, autogramiáda s Adamem Klavíkem.

Klokan plný rozhovorů a autogramiáda před zápasem

I dnes bude před zápasem v prodeji klubový magazín 1905 Klokan. Dnes plný rozhovorů! Jako první se představí obránce A mužstva Daniel Krch, který v poslední době léčí zraněný sval. Bývalý mládežnický reprezentační kapitán měl před sebou v osmnácti letech vidinu velké kariéry. Ovšem před mistrovstvím Evropy do 19 let, kde získala česká reprezentace stříbrné medaile, se zranil a přišel téměř na rok o fotbal. Musel podstoupit tři operace kolene a to jeho kariéru značně zbrzdilo. Více si můžete přečíst uvnitř magazínu.

Další rozhovor je se záložníkem U19, který naskočil již do pár zápasů Juniorské ligy, Dominikem Kostkou. V Bohemce hraje již od svých deseti let a nejvíce vzpomíná na mládežnický ples: "Asi druhý rok v Bohemce jsem přebíral ocenění Talent roku. Toho jsem si moc vážil," prozradil v rozhovoru pro klubový magazín Kostka.

Vzhledem k dnešnímu Bohemáckému dni žen si v magazínu můžete přečíst i rozhovor s Dagmar Střelcovou, kterou nejspíše všichni z fanouškovského tábora znají jako Kvočnu. Samozřejmě v magazínu nechybí ohlédnutí za posledními zápasy ať už v českém, tak i anglickém jazyce.

Magazíny budou k dostání před zápasem u kamelotů v modrých rozlišovacích vestách a také ve fanshopu a v pojízdném fanshopu na náměstíčku za 20 Kč. Tam bude hodinu před zápasem probíhat i autogramiáda s Adamem Klavíkem, útočníkem Bohemians Praha 1905. Zápas začíná ve 20:15 a všechny ženy mají vstup zdarma!