V Ďolíčku se představí expedice fanoušků do Austrálie

Pro všechny zájemce v pondělí od 18 hodin.

V pondělí 12.5. pořádají organizátoři expedice Bohemians tour Australia 2014 setkání, kde bude odprezentováno vše důležité ohledně této chystané cesty. Expedice je plánována na září tohoto roku, kdy se fanoušci Bohemky vydají po stopách legendárního zájezdu AFK Vršovice do Austrálie v roce 1927.

Všichni zájemci o tuto akci jsou srdečně zváni v pondělí v 18:00 na náměstíčko v Ďolíčku, kde se bude pod pergolou prezentace konat. V případě nepříznivého počasí bude akce přesunuta do VIP prostor.

V pondělní podvečer se můžeme těšit na oficiální představení expedice a jejího programu, včetně nutných úředních postupů, které bylo k jejímu pořádání třeba zařídit. Budete seznámeni se stadiony, které fanoušci v Austrálii navštíví, i s dalšími zajímavými body na trase cesty. V neposlední řadě bude představeno oficiální oblečení členů výpravy. Program zakončí volná diskuse s pořadateli expedice. Již nyní naleznete podrobnější info o klokaní výpravě na druhý konec světa na jejích webových stránkách zde.

Bohemians tour Australia je zcela ojedinělý počin fanoušků, který opět zdůrazňuje výjimečnost naší komunity v rámci České republiky. Jako takový si jistě zaslouží pozornost a podporu nás všech a proto věříme, že navštívíte oficiální prezentaci výpravy v hojném počtu. Všichni Klokani jsou srdečně zváni!