Juniorka hrála v Olomouci bez branek

Bohemka měla více šancí, posledních patnáct minut dohrávala ale v deseti.

Juniorka hrála v Olomouci bez branek

Juniorka přijela do Olomouce bez výraznější posily z A mužstva. Ze širšího kádru se do utkání zapojili Ibeagha, Havel a Artemuk. Po dlouhém zranění odehrál poločas na levé straně Martin Kolář. Naopak z nejstaršího dorostu se v průběhu zápasu objevili na trávníku Kostka, Fotr a Kalaš.

Otevřít skóre utkání mohl po pár minutách Chorý, který si však dvakrát vylámal zuby na spolehlivém Dočekalovi. Nevedlo se ani Rolincovi, jehož lob těsně minul branku.

Zbytek zápasu měli šance ke skórování již jen Klokani. Ti se prezentovali velmi aktivním presinkem, což dělalo domácím obráncům velké problémy. V 29. minutě postupoval sám na Chvěju N’Dekre, útočník z Pobřeží slonoviny ale nedokázal olomouckého brankáře prostřelit a dorážející Havel pro změnu mířil nad. Důrazný N’Dekre měl po chvíli i další šanci, takřka z penaltového puntíku však poslal levačkou míč těsně vedle tyče.

Stejným způsobem začal i druhý poločas. Velmi aktivní Artemuk na levé straně v 54. minutě přistrčil míč patičkou Trýznovi, jehož centr našel na malém vápně úplně osamoceného N’Dekreho. Chvěja se však blýsknul zákrokem zápasu a zblízka reflexivně vyrazil míč.

Poté šancí ubylo, hra se odehrávala převážně ve středu hřiště a tempo výrazně kleslo. Tři body pro hosty mohl vystřelit Řezníček po pěkné přihrávce Artemuka, jenže se mu v dobré pozici zamotal míč mezi nohama a nedokázal pořádně zakončit. V 75. minutě obdržel po strkanici s Chorým druhou žlutou kartu Pechr a musel se pakovat ze hřiště. Nervózní domácí však čtvrthodinovou přesilovku nedokázali využít.

Další zápas čeká juniorku v pondělí 19. května od 14:30 netradičně na hlavním stadionu v Ďolíčku.