Martin Kolář odehrál poločas za juniorku

Po půlroční pauze naskočil Martin Kolář do soutěžního zápasu.

Martin Kolář odehrál poločas za juniorku

Levonohý hráč A mužstva nastoupil k poslednímu utkání 8. listopadu na Julisce proti Dukle, kde si po pětadvaceti minutách přivodil lehké svalové zranění a do posledních dvou zápasů minulého roku již nenastoupil. V přípravě si ovšem začal stěžovat na bolest v koleni a nakonec se musel podrobit operaci, která ho vyřadila až do konce dubna.

Měl jsem problémy s kolenem, proto jsem musel na operaci menisku. Byly tam i srůstové problémy z dřívější operace, tlačilo mi to na čéšku a ta zase na chrupavku,“ naznačil Martin Kolář své únorové potíže. „Stěžoval jsem si na bolest. Nejdříve jsme si mysleli, že to nic nebude. Poté se zjistilo, že musím na operaci a tak jsem ztratil dalších čtrnáct dní,“ řekl pro klubový web levonohý obránce či záložník Klokanů.

Prvotní odhady o pěti až šesti týdnech rekonvalescence se naplnily a do tréninkového procesu se tak Kolář připojil k A mužstvu až před deseti dny.

V pondělí ovšem již naskočil za juniorku v utkání s Olomoucí a odehrál úvodních pětačtyřicet minut. „Byli jsme domluveni s trenérem, že odehraji tolik, kolik budu sám cítit,“ naznačil, že střídání bylo předem domluvené. „Po poločase jsem toho měl docela dost, tak jsem si řekl, že je to akorát. V příštím zápase budu chtít odehrát určitě více minut,“ naznačil, že jeho aktuální stav je mnohem lepší a v závěru sezony se bude s A mužstvem již naplno připravovat.