S Třincem nakonec remíza

Bohemka sahala v Ďolíčku po třech bodech.

S Třincem nakonec remíza

Junioři sehráli 38. kolo Juniorské ligy proti Třinci doma v Ďolíčku a za krásného počasí byli již od prvních chvil lepším týmem. Z A mužstva v základní sestavě nastoupil po zranění, stejně jako minule, levonohý Martin Kolář, který tentokrát vydržel celou hodinu zápasu. Ze širšího kádru A týmu zahájili utkání i Christian Ibeagha a Roman Artemuk. Naopak z devatenáctky naskočil v základu Dominik Kostka.

V 18. minutě se v šanci objevil Elie N'Dekre, kterého vyslal prudkým centrem do šance Roman Artemuk. Hlavička zpoza vápna nadělala brankáři Třince velké problémy. Z následného rohového kopu pálil z rohu velkého vápna Adam Kraus a prudkou střelu zastavilo až břevno.

A když se ve 26. minutě neprosadil střelou z dálky ani Martin Kolář, šlo se do kabin po prvních pětačtyřiceti minutách za nerozhodného stavu 0:0.

První velkou příležitost měli hráči Bohemians až po naskočení Dana Bláhy na hřiště, který se uvedl zajímavou střelou. V 56. minutě to bylo ale již gólové. Bláha si ve vápně zaseknul míč, poslal ho od běhu Řezníčkovi a ten se střelou do růžku branky nemýlil a poslal Klokany do vedení.

To ovšem netrvalo dlouho. Z ojedinělé šance dokázali třinečtí srovnat skóre. Po rohovém kopu nikým nehlídaný Michal Velner dokázal hlavou srovnat na 1:1.

V 74. minutě se v šanci objevil opět mladíček Bláha, když z levé strany prokličkoval celým vápnem, ale jeho mířenou střelu k tyčce vychytal perfektně gólman Bruk. I když byla Bohemka doma v Ďolíčku jasně lepším týmem, dokázala uhrát s Třincem pouze remízu 1:1.