Bohemka TV: O přestávce jsme si to v kabině vyříkali

Pro klubovou televizi zhodnotili zápas Jakub Rada, Josef Jindřišek a Luděk Klusáček.

Bohemka TV: O přestávce jsme si to v kabině vyříkali

Mezi novináři byl samozřejmě největší zájem o Jakuba Radu. Střelec obou branek rozhodl nedělní zápas v Jablonci a Bohemka tak získala důležité tři body. Nejdříve Rada popsal vstřelené branky ze svého pohledu. "Při prvním gólu udělali kluci krásnou akci na straně. Venca Kalina dal nádherný centr a já jsem si počkal na zadní tyči a to již bylo snadné dát," mluvil o situaci z 61. minuty, kdy Klokani vyrovnali skóre. "A ten druhý? To jsem zavřel oči a vší silou jsem to propálil. Bylo to o štěstí!" přiznal Rada.

S novináři mluvil i kapitán mužstva Josef Jindřišek, bývalý hráč Jablonce. Byl jsi vědom, že první půle nebyla ze strany Vršovických úplně ideální. Po poločasové pauze ovšem přišlo zlepšení. "V kabině jsme si to vyříkali a myslím si, že to bylo vidět! Druhý poločas byl z naší strany úplně jiný. Myslím si, že jsme si vytvořili více šancí a zaslouženě vyhráli," řekl pro klubovou televizi kapitán Jindřišek.

Za zlepšení může i poločasová přestávka a promluva realizačního týmu k hráčům. "Ač to nedělám moc často, tak dneska jsme museli v poločase zvednout hlas a to mužstvo trochu vyburcovat. Chyběla nám tam odvaha," našel příčiny za nepovedeným poločasem trenér Luděk Klusáček. Více naleznete na Bohemka TV.