Charitativní zápas za účasti bývalých hráčů

V rámci All Stars Cupu proběhne v sobotu v Ďolíčku benefiční duel.

Charitativní zápas za účasti bývalých hráčů

Již tento víkend je na pořadu dne mezinárodní mládežnický turnaj All Stars Cup 2014. Za účasti Bohemky, Slavie a dalších špičkových světových klubů jako je například Atlético Madrid, Chivas Guadalajara, či Sporting Lisabon v pátek odstartuje tento prestižní turnaj v Edenu. Slavnostní zahájení je na programu v pátek od 13:00. Hodinu na to se odehraje v tréninkovém centru prestižní vršovické derby šestnáctiletých.

Souběžně s turnajem probíhají v areálu v Edenu Sportovní dny Prahy 10, kde se můžete zapojit například do fotbalového, či volejbalového turnaje. Zároveň můžete navštívit náš pojízdný fanshop a podpořit Bohemku v klubových barvách.

V sobotu 14. června od osmi hodin večer proběhne v Ďolíčku charitativní zápas mezi výběrem Bohemians a Slavií Praha. Tato mužstva navíc doplní i trenéři zúčastněných mládežnických týmů. V dresu Bohemky nastoupí například Dalibor Slezák, Michal Petrouš, Marek Nikl, Karel Rada, či Tomáš Freisler. Nebude chybět ani zastoupení kulturního života a v zelenobílém dresu naběhne na trávník i známý fotograf Jakub Ludvík. Tito a mnozí další odehrají benefiční utkání proti výběru Karola Kisela, Vladimíra Šmicera a dalších bývalých slávistických hráčů.

Vstupné v podobě gumového náramku, který se bude prodávat za 30 Kč, půjde v plné výši na Nadační fond Emil. Náramky si budete moci zakoupit v průběhu All Stars Cupu od hostesek v zelených tričkách Zeleného života a prodávat se budou i v sobotu před Ďolíčkem. Stadion bude otevřený od 19 hodin a na náměstíčku v Ďolíčku se budete moci potkat se samotnými hráči, bude připravena fotostěna, stánky s občerstvením a otevřený bude i fanshop. Připravuje se ovšem další předzápasový program.

Přijďte si vychutnat vršovické derby bývalých hráčů Bohemians a Slavie a dalších známých osobností!

Potvrzená účast v dresu Bohemians: Tomáš Freisler, Ivan Hašek ml., Pavel Chaloupka, Martin Chalupa, Jaroslav Köstl, Jakub Ludvík, Marek Nikl, Michal Petrouš, Karel Rada, Dalibor Slezák, Miroslav Svoboda, Stanislav Vahala.

Turnaj ALL STARS CUP 2014 pořádá sportovní a marketingová agentura All Stars Team s.r.o. a Městská část Praha 10 ve spolupráci s fotbalovými kluby SK Slavia Praha a Bohemians Praha 1905. Záštitu nad tímto turnajem převzal starosta Městské části Praha 10 Bohumil Zoufalík a Fotbalová asociace České republiky. Více informací o turnaji je k dispozici na webových stránkách www.allstarscup.cz.