Junioři opět vítězně

Svěřenci trenéra Slezáka si připsali již čtvrtou výhru v sezoně.

Junioři opět vítězně

Ve vloženém 9. kole Juniorské ligy přijel ve čtvrtek do Uhříněvse Hradec Králové. A již od začátku zápasu byla Bohemka jasně aktivnějším týmem. V páté minutě zakončoval pohlednou akci Jakub Košata, ale minul tři tyče. O pár minut později měli Klokani mnohem větší příležitost ke vstřelení branky. Průnik Nováčka zastavil skluzem ještě vracející se obránce, ale nakopnutý míč se dostal k nové tváři v zelenobílém dresu. Liridon Krasniqi se kličkou uvolnil a poslal míč na zadní tyčku. Jen centimetry ho dělily od úvodní branky zápasu.

Ale přeci se jen dočkal. Ve 20. minutě si vyskočil na nadýchaný centr Trnky právě vytáhlý ofenzivní hráč Krasniqi a nadvakrát gólmana Kuciaka překonal. Mezitím ale mohli vstřelit branku ještě Trnka, či Řezníček. Prvního vychytal hostující gólman, druhý jmenovaný si poté špatně zpracoval balon.

Dvě minuty před koncem se mohl prosadit opět Krasniqi. Žaloudek potáhl míč podél levé lajny, poslal ho na Nováčka, ten hledal ve vápně hráče v náběhu. Řezníček ještě sklepával právě na Krasniqiho, ten ale trefil v brance gólmana Kuciaka. Dorážející Žaloudek sice mířil k tyčce, ale hostující brankář střelu vyrazil.

Začátek druhého poločasu se nesl v podobném duchu a Klokani byli směrem dopředu velmi snaživí. Bohužel šance Trnky a Nováčka hráči nevyužili a do hry se dostal čtvrteční soupeř. Bohemka zalezla ke svému vápnu a čekala na brejkové situace. Hradečtí v závěru utkání ztroskotali na brankáři Bohemians, to když si Dočekal připsal dva reflexivní zákroky.

Bohemka zaslouženě vyhrála a pohybuje se v první polovině tabulky Juniorské ligy. V pondělí pojede jednadvacítka do Uherského Brodu, kde se střetne se Slováckem.