Výsledkový servis z 27. - 28. září

Virtuální Ďolíček přináší výsledky a hodnocení dorosteneckých zápasů.

Výsledkový servis z 27. - 28. září

O uplynulém víkendu do zápasů zasáhly pouze týmy mladšího dorostu, které nastoupily v Jablonci. Oba tyto zápasy Bohemka zvládla a vyhrála 2:1 (U17) a 1:0 (U16). "Sedmnáctka" si připsala již druhou výhru v řadě, jejich mladší spoluhráči neprohráli dokonce pětkrát za sebou.

Utkání nejstarší kategorie U19 s Karvinou byl na žádost soupeře odložen, náhradní termín je 26. listopadu s výkopem ve 12:30 na Šeberově. Svěřencům trenéra Zacha se tedy odložil již třetí zápas. Tyto utkání budou dohrávat 8. října (8. kolo se Slavií na Loko Vršovice), 15. října (14. kolo v Hlučíně) a poslední v již zmiňovaném termínu na konci listopadu.

U17
FK Baumit Jablonec - Bohemians Praha 1905 1:2 (0:1)
Branky: 78. min - 20. Vaníček (Kubelka), 57. Pilát (Kubelka).
Bohemians Praha 1905: Procházka - Hašek (45. Nátr), Růžička, Václavík, Tomaides (41. Panýrek) - Buneš (68. Begič), Fric, Krištof (55. Buneš) - Melíšek (41. Pilát), Vaníček, Kubelka (58. Begovič).
Trenér Ludovit Szekeres: "Opět úspěch na soupeřovém hřišti! Po vítězství na Julisce se nám opět povedlo naplno bodovat na cizí půdě, teď na hřišti v Tanvaldě, kde hraje své domácí utkání Jablonec, a to zcela zaslouženě! Úspěch našich barev zajistili Vaníček s Pilátem při dvojnásobné asistenci Kubelky. Kvalitní práce s míčem, aktivní pohyb, přesné kombinace
se zakončením i silný týmový duch. To vše zdobilo naše hráče, všichni zaslouží palec nahoru!
"

U16
FK Baumit Jablonec - Bohemians Praha 1905 0:1 (0:0)
Branka: 78. Jaroš.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Farkaš, Malý, Nechvátal, Bára - Letuan, Hlinák, Vrána - Stojanovski (69. Šimeček), Pouzar (41. Kopecký), Pollák (49. Jaroš).
Trenér Daniel Korda: "Ve třetím po sobě jdoucím utkání venku se utkali v Tanvaldu s mužstvem Jablonce. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a rychle si vypracovali tři brankové příležitosti, ale výsledkem byla jen nastřelená tyč Pollákem. Domácí pak přeci jen vyrovnali hru, ale byli nebezpeční jen ze standardních situací. Ve druhém poločasu pokračovala naše převaha, a i když jsme šli několikrát sami na brankaře, rozhodla až branka Jaroše dvě minuty před koncem utkání."