Hlasujte pro hráče a gól roku 2014

Jen vy můžete vybrat nejlepšího hráče a nejkrásnější branku končícího roku!

Hlasujte pro hráče a gól roku 2014

Dnešním dnem byly na Virtuálním Ďolíčku spuštěny ankety Hráč roku 2014 a Gól roku 2014. Již tradičně dojde k vyhlášení těchto fanouškovských anket na Vánocích s Klokanem, které letos proběhnou v sobotu 13. prosince.

Gól roku 2014
Fanoušci si mohou zvolit nejpovedenější akci celého letošního roku. V nominaci se objevilo opět pět akcí. Hlasujte zde.

1) Jakub Rada - Jablonec: Z loňské sezony se do nominace vešla ta nejdůležitější branka, kdy Jakub Rada výrazně posunul Bohemku svým gólem v Jablonci v boji o záchranu do klidnějších míst v tabulce. Akci zakončil netradičně svojí pravou nohou.

2) Martin Cseh - Jihlava: Obránce Martin Cseh se na hřiště dostal až v průběhu zápasu, ale právě on rozhodl pár minut před koncem utkání o výhře v JIhlavě, když zakončil perfektně zahranou standardní situaci Jakuba Rady.

3) Jhon Mosquera - Příbram: Kolumbijský záložník trefil krásně z voleje centrovaný míč přímo k tyčce Boháčovy branky. Touto brankou zavelel Mosquera v Příbrami k obratu.

4) Jan Moravec - Dukla: Rychlonohý křídelní hráč nestřílí v první lize moc branek, ale tahle stála za to! Po přihrávce za nohou se k míči na hranici velkého vápna dostal právě Moravec a nedal brankáři Chudému šanci.

5) Elvis Bratanovič - Liberec: Jediná branka z nominace, která padla v Ďolíčku. "Antonín Panenka se vrátil," bylo slyšet v Ďolíčku. Ne, to jen Elvis Bratanovič krásně přeloboval libereckého Koláře a vyrovnával skóre.


Hráč roku 2014
Již tradične si mohou fanoušci vybrat i nejoblíbenějšího, tedy nejlepšího hráče roku 2014. Nominováni byli všichni ze současného kádru A mužstva a zároveň hráči, kteří v roce 2014 zasáhli do soutěžního utkání v rámci Synot ligy. Nominace čítá tedy dohromady 35 jmen. Hlasujte zde.

Hlasovat mohou všichni registrovaní uživatelé Virtuálního Ďolíčku a to v období od 3. do 11. prosince. V anketě Hráč roku vybírá fanoušek z pětatřiceti jmen a má celkem tři hlasy (první hlas za tři body, druhý hlas za dva body a třetí hlas za jeden bod). V anketě Gól roku je v nominaci pět akcí a možnosti hlasování jsou stejné.

Vyhlášení proběhne na závěr sobotních Vánoc s Klokanem 13. prosince v Ďolíčku.