Následující zápasy A mužstva

Bohemku čekají tři utkání na soustředění v Turecku a poté generálka se Sokolovem.

Následující zápasy A mužstva

Nejbližší program mají Klokani již přesně nalajnovaný. Ve středu poslední dvoufázový trénink v Praze a o den později již cesta na zahraniční soustředění. Po loňské zkušenosti poletí hráči Bohemians do stejného resortu, kde se připravovali loňskou zimu. V Beleku poté odehrají tři zápasy proti zajímavých soupeřům se zkušenostmi z evropských soutěží.

V sobotu 31. ledna naskočí hráči Bohemians proti maďarskému zelenobílému celku. Ferencváros Budapešť v současné době hraje v Maďarsku nejvyšší soutěž, nejslavnější období zažil ale v šedesátých letech minulého století. V poslední době paběrkoval mezi první a druhou ligovou soutěží.

V úterý 3. února sehrají svěřenci trenéra Pivarníka utkání proti několikanásobnému rakouskému mistru Rapidu Vídeň. V metropoli našeho jižního souseda dříve působil i prezident Bohemians Praha 1905 Antonín Panenka a právě současný trenér A mužstva Roman Pivarník. Rapid Vídeň získal celkem 32 titulů a čtrnáctkrát vyhrál domácí pohár.

Závěrečný duel sehrají Klokani den před odjezdem se Sheriffem Tiraspol, tedy v sobotu 7. února od 17 hodin. Klub moldavské první ligy byl založen až v roce 1997, i přesto se jedná o nejúspěšnější místní fotbalový tým. Přesné časy prvních dvou zápasů ještě nejsou dány.

Po návratu ze soustředění čeká Klokany před zahájením jarní části Synot ligy ještě generálka v Ďolíčku. V sobotu 14. února přijede do Vršovic Baník Sokolov, i zde ještě není znám přesný čas výkopu. Sledujte naše internetové stránky.