V jednu hodinu startuje program

Sobotní odpoledne můžete strávit s Bohemkou.

V jednu hodinu startuje program

Start jarní části Synot ligy se blíží a hráče A mužstva čeká od tří hodin poslední příprava. Stejně tak k tomu mohou přistoupit i fanoušci, kteří se mohou zahřát v Ďolíčku již od 13 hodin. V jednu odpoledne totiž začíná na náměstíčku stadionu program vršovického masopustu.

Od 13 hodin začne na pódiu veselé vystoupení dětmi oblíbeného klauna, po jeho skončení se postará o staropražskou atmosféru masopustního hodokvasu hudební kapela. Přijďte se po dlouhé zimní přestávce pozdravit s klokaní partou už po poledni, nudou, hladem ani žízní rozhodně trpět nebudete!

Dvě hodiny po začátku předjarních hodů je již na programu generálka na ligový duel s Jihlavou. Do Ďolíčku přijede druholigový Baník Sokolov, výkop je tedy přesně v 15 hodin. Fanoušci jsou zajisté natěšeni nejenom na nové hráče, kterých se u Botiče objevilo hned pět - Pavol Cicman, Zoran Gajič, Marek Jarolím, Aleš Škerle a Zdeněk Zlámal - ale zajisté i na zbytek "klokaní rodiny".

Vstupné na celý program je dobrovolné, u hlavní brány bude pro fanoušky připravena kasička. Kdo se ale na stadion nebude moci dostat, na Virtuálním Ďolíčku přineseme textovou online reportáž. Na Facebook stránce poté budeme zveřejňovat ty nejdůležitější informace. Doufejme, že to budou především góly Klokanů.