Jakub Rada v sestavách kola

Záložník Bohemians se dostal hned do několika sestav kol!

Jakub Rada v sestavách kola

Autor dvou branek z Českých Budějovic Jakub Rada se dostal do All Stars Media sestavy 24. kola Synot ligy. Zároveň ho fanoušci zvolili na stránkách Synot ligy i do své ideální jedenáctky a tudíž si připsal záložník Bohemians několik ocenění.

Navíc Rada dokázal vstřelit Dynamu dvě branky. Nejdříve proměnil v 69. minutě pokutový kop, o deset minut později již dokonal skvělý obrat Klokanů a i díky němu si Bohemka připsala důležité tři body v boji o záchranu.

Jakub Rada vstřelil v první lize dvě branky v jednom utkání teprve podruhé v kariéře. Poprvé se mu to povedlo v minulém ročníku v Jablonci, kde de facto rozhodl o prvoligové příslušnosti Bohemians i pro další sezonu. Věřme, že jeho sobotní dvě branky budou mít i letos stejnou příchuť!

All Stars Media sestava 24. kola: Grigar (Teplice, 3 nominace) - Rajtoral (Plzeň, 4), Jugas (Brno, 7), Pokorný (8) - Delarge (oba Liberec, 5), J. Rada (Bohemians 1905, 7), Šulek (4), Kučera (oba Jihlava, 4), Zeman (Příbram, 8) - Berger (Dukla, 8), P. Dvořák (Hradec Králové, 8).

Fanouškovská sestava 24. kola: Hroššo (Liberec) - Rajtoral, Hubník (oba Plzeň), Pokorný (Liberec), Limberský (Plzeň) - Berger (Dukla), Hrošovský (Plzeň), J. Rada (Bohemians), Frýdek (Liberec) - Beauguel (Dukla), Delarge (Liberec). Trenér: Vavruška (Liberec).

Bohemians Praha 1905 se zároveň stali Týmem kola, když získali ocenění především za skvělý a rychlý obrat v Budějovicích. Ten byl nejrychlejším v letošním ročníku. Klokani dokázali dvoubrankové manko dohnat a otočit za neuvěřitelných 10 minut!

Tým 24. kola Synot ligy