Bohemka TV: Předvídal jsem to

Vítězný duel hodnotí pro klubovou televizi Matúš Mikuš a Roman Pivarník.

Bohemka TV: Předvídal jsem to

Pro internetovou klubovou televizi Bohemka TV hodnotil zápas jako první autor jediné branky. "Říkali jsme si celý týden, že to nechceme nechávat na poslední chvíli a že chceme bodovat, nejlépe vyhrát," začal s předzápasovými vyhlídkami Matúš Mikuš. "Hráli jsme dobře a jsme rádi, že tu zůstaly tři body," byl ze sobotního vítězství útočník Klokanů velmi nadšený.

Důležitý moment přišel ve 21. minutě, kdy po standardní situaci chyboval teplický Grigar. "Předvídal jsem, že mu to vypadne," měl dobrou intuici Mikuš. "Naštěstí mu to vypadlo a já to doklepával do brány," popisoval jeden ze svých nejsnazších gólů.

"Máme dvě výhry po sobě, máme teď velkou morální sílu," vyhlíží Mikuš již další zápas v Liberci.

Pro klubovou televizi přišel zhodnotit zápas i hlavní trenér A mužstva. "Narazili jsme na velmi těžkého soupeře," pochválil kvalitu sobotního protivníka Roman Pivarník. "Byl to zápas, kdy jsme celé utkání museli být pozorní," popisoval duel Pivarník.

"Bylo to o tom, kdo tu jednu šanci využije," pokračoval v hodnocení lodivod Bohemians. "Zápas jsme museli hodně ubojovat a takticky dobře zvládnout," dodal Pivarník.

Celé hodnocení můžete vidět na Bohemka TV.