Bohemka TV: Bod je skvělý!

Jakub Rada, Elvis Bratanovič a Roman Pivarník pro klubovou televizi.

Bohemka TV: Bod je skvělý!

Po posledním letošním ligovém utkání hodnotili zápas pro klubovou televizi Bohemka TV přímo z hrací plochy Jakub Rada, Elvis Bratanovič a trenér Roman Pivarník.

Prvně jmenovaný byl po celou sezonu důležitým hráče a své kvality prokázal i dnes na Letné. „Zápas to byl hodně náročný. Dá se říct, že jsme to tady ubojovali,“ začal s hodnocením Jakub Rada. I on sám měl gólovou příležitost. „Mohli jsme vést dva nula. Buďme ale skromní, ten bod je skvělý,“ přiznal upřímně.

Fanoušci se opět předvedli a Klokany po celý zápas perfektně povzbuzovali. Zeptali jsme se proto, jestli dnes diváci pomohli? „Stoprocentně. My jsme si říkali, že tady budeme dneska jako doma,“ řekl lehce v nadsázce Rada. „Fanoušci zase bezchybní,“ dodal jasně!

Poté před kamery klubové televize předstoupil střelec jediné branky Bohemians v dnešním utkání. „Znova jsme se trefil, to jo,“ soukal ze sebe s úsměvem Bratanovič. „Zoran mi pěkně nahrával, já podkopnul brankáře a vyšlo to,“ snažil se popsat svoji sedmou letošní branku.

I on se vyjádřil k fanouškům. „Super podpora, já bych jim poděkoval, že jich bylo hodně moc,“ naznačoval svůj vděk skvělým Klokanům v hledišti!

Na hrací plochu přišel i lodivod Bohemians. „Jsem rád, že jsme naši šňůru neprohraných zápasů protáhli až do konce sezony,“ poukázal na výbornou formu z poslední doby. „Jsem také rád, že jsme dokázali skončit v první půlce tabulky,“ popsal velký úspěch Bohemians hlavní trenér Pivarník. Jedná se totiž o druhé nejlepší umístění klubu za posledních čtrnáct let.

Ovšem dnes to neměl realizační tým se skládáním základní jedenáctky vůbec jednoduché. „Bylo to hodně složité, protože kádr je na některých postech úzký,“ poukázal Pivarník především na absenci Lukáše Pauscheka, který stabilně hrával na pozici pravého obránce, ovšem dnes po dohodě klubů nemohl do zápasu zasáhnout. „Havel dostal možnost. Musím říct, že všechny lidi překvapil,“ pochválil mladého univerzála, který se ovšem lépe cítí v útoku.

Celé hodnocení všech třech zástupců Bohemians můžete vidět již nyní na Bohemka TV.