Bohemka TV: S hrou dopředu jsem spokojený

Trenér Pivarník a střelec Čížek hodnotí přípravný zápas.

Bohemka TV: S hrou dopředu jsem spokojený

Tomáš Čížek se ve středu zapsal do listiny střelců hned dvakrát. "Penaltu jsem proměnil, to je jen dobře," začal s popisováním svých gólových situací Čížek. "Tam byl hezký balon za obranu, šel jsem sám na branku. Dal jsem mu to pod rukou, nad nohou, šlo to," přidal s úsměvem popis vyrovnávací branky.

"Sice jsme tam měli nějaké šance, ale neproměnovali jsme je," nebyl s prvním poločasem Čížek spokojený. "Možná jsme si vpředu tolik nerozuměli," komentoval systém na dva vytáhlé útočníky, který naordinoval trenér pro prní dějství.

K hodnocení se přidal i trenér Pivarník. "My jsme ten zápas chtěli rozdělit s přihlédnutím, že někteří hráči měli herní i tréninkové deficity," okomentoval plánovaná střídání svých svěřenců. "Nakonec jsme ten zápas dokázali otočit," byl lodivod Roman Pivarník rád, že Klokani dokázali dotáhnout dvougólové manko. "Škoda, že jsme to nedohráli do vítězného konce," mluvil o proměněné penaltě soupeře z 90. minuty.

"Hráli jsme na dva útočníky," naznačil zkoušku z první pětačtyřicetiminutovky. "Propadávali jsme v záložní řadě. Do útoku jsme měli velký počet šanci, tam jsem byl spokojený. S hrou dozadu ale moc ne," uzavřel hodnocení Pivarník.

Bohemka TV