Dvojka přinese rozhovor s Čížkem

Před zápasem bude v prodeji klubový magazín.

Dvojka přinese rozhovor s Čížkem

Druhý domácí zápas sezony s sebou přináší i nové číslo zápasového bulletinu. V sobotu si budete moci na stadionu přečíst rozhovor s nejstarším hráčem A mužstva Tomášem Čížkem. Ten zavzpomíná i na zápas se slavným Realem Madrid, či na dlouhý život ve vzdáleném Rusku.

V magazínu nebudou samozřejmě chybět ani články z posledních dvou utkání a kvalitni zápasové fotografie. Představíme si sobotního soupeře, přečtete si reportáž z posledního ligového střetnutí, zavzpomínáme na zajímavý duel z osmdesátých let a poodkryjeme statistiku ze vzájemných zápasů.

Ani ve druhém čísle nebude chybět představení oficiálního fanklubu Bohemians v rámci Zelenobílé republiky. Magazín bude v prodeji u kamelotů před stadionem, na pokladnách u vstupů, v pojízdné prodejně a ve fanshopu na ochozu stadionu za tradičních 20 Kč.

První číslo letošního ročníků bylo téměř vyprodané! Mezi fanoušky byl o magazín velký zájem a před zápasem již nebyl "Klokan" k sehnání. Nenechávejte tedy pořízení druhého zápasové bulletinu na poslední chvíli. Stadion se otevře hodinu a půl před zápasem, tedy v 15:30. Od této doby bude magazín na zmíněných distribučních místech k dispozici.