Bohemka TV: Škoda, že jsme nevyhráli

Zdeněk Zlámal a Roman Pivarník hodnotí vršovické derby.

Bohemka TV: Škoda, že jsme nevyhráli

Jako první přišel ke kameře Bohemka TV brankář Zdeněk Zlámal. "Měli jsme vyhrát, vedeme 2:1," litoval okamžitě po zápase brankář Bohemians. V 86. minutě inkasoval podruhé od Milana Škody. "Byl to centr do šestnáctky. Milana Škodu jsem neviděl, běžel asi za mnou a dostal jsem gól, který jde na můj vrub," našel v sobě viníka druhé branky, do té doby výborně chytající, Zlámal.

Brankář Klokanů střídal velmi zajímavé momenty. V první půli chytil dokonce penaltu Karla Pitáka. "Penaltu jsem chytil, ale škoda, že jsme zápas nevyhráli. Je tam ta kaňka - druhý gól," měl v puse stále hořkost druhé inkasované branky. Ve druhé půli se dostal s míčem u nohy i mimo velké vápno. "Myslím si, že jsem to vyřešil dobře. Uklouznul jsem, naštěstí z toho branka nebyla. Ale myslím si, že to faul nebyl, že jsem hrál první balon," nesouhlasil s verdiktem rozhodčího Lercha.

Konečný výsledek ale mrzel. "Obrovsky. Dostali jsme gól z jednoduchého centru. Beru to na sebe," uzavřel Zlámal, vyhlášený hráč utkání.

Jako druhý přišel na hřišti zhodnotit zápas trenér Roman Pivarník. "Na konci panuje trochu zklamání. Zápas jsme rozehráli výborně, dobře kombinačně, dostali jsme se do brzkého vedení. Je škoda, že po tom všem jsme dostali takový laciný gól," i on skončil úvodní hodnocení na zbytečné inkasované brance. "Po tom příběhu zápasu je člověk trochu rozpolcený, ale samozřejmě spokojený," dodal Pivarník.

Zajímalo nás, jak náročný nedělní souboj o krále Vršovic byl. "Viděli jsme, že to bylo hodně náročné. Musím klukům poděkovat. Zvládli zápas dobře herně i emočně a byli koncentrovaní," posílal poděkování svým svěřencům do kabiny.

"Na konci je spokojenost za bod," uzavřel hodnocení Pivarník. Celé rozhovory můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV