Áčko začne přípravu 4. ledna

Po pětadvaceti dnech volna se hráči setkají v Ďolíčku.

Áčko začne přípravu 4. ledna

Bohemka zahájí přípravu, asi jako většina prvoligových týmů, hned v pondělí 4. ledna. Po srazu v Ďolíčku začne neoblíbená, ale o to důležitější zimní příprava, která bude v letošní sezoně extrémně krátká. První mistrovský zápas je totiž na programu hned v polovině února se Sigmou Olomouc. Tudíž i porce přípravných zápasů bude omezená.

Áčko začne dvoufázovými tréninky na farmě v Horních Měcholupech. Jediné zápasy, které Bohemka v České republice sehraje před zahájením jarní části Synot ligy, budou v rámci zimní Tipsport ligy. Naštěstí pro fanoušky, všechna utkání v základní skupině se sehrají na umělé trávě v areálu Vyšehradu, dvě ze tří dokonce o víkendu. Ve skupině narazíme na Táborsko, Jihlavu a Vyšehrad.

V případě postupu do Final Four, kam postupuje pouze první celek z každé skupiny, se uskuteční tento závěrečný turnaj taktéž v areálu FK Slavoj Vyšehrad o víkendu 23. - 24. ledna. Souboj o 5. - 16. místo (záleží na umístění v základní skupině) se odehraje v sobotu 23. ledna v Mladé Boleslavi.

Na soustředění do Turecka se odlétá 28. ledna do letoviska Antalya, kde se odehrají tři mezinárodní přípravné zápasy. První dva jsou již potvrzené. Stejně jako na loňském soustředění sehrajeme přípravný zápas s rakouským Rapidem Vídeň, tenotkrát v městečku Side. Do druhého zápasu nastoupíme proti rumunskému celku CSMS Iaşi. Generálku na začátek ligy sehrajeme proti nejúspěšnějšímu kazašskému týmu Irtyš Pavlodar. Do Prahy se vrací mužstvo 6. února, tedy týden před zahájením soutěže.

PROGRAM A MUŽSTVA - ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2016
4. ledna - pondělí - zahájení přípravy
9. ledna - sobota - FC MAS Táborsko (11:00 - Vyšehrad)
12. ledna - úterý - FC Vysočina Jihlava (13:00 - Vyšehrad)
16. ledna - sobota - FK Slavoj Vyšehrad (11:00 - Vyšehrad)
23. - 24. ledna - sobota a neděle - Final Four / zápas o umístění (Vyšehrad / Mladá Boleslav)
28. ledna - čtvrtek - odlet do Turecka
30. ledna - sobota - SK Rapid Vídeň (14:00 SEČ - Side)
2. února - úterý - CSMS Iaşi (Antalya)
5. února - pátek - Irtyš Pavlodar FK
6. února - sobota - přílet do Prahy
12. - 14. února - pátek až neděle - SK Sigma Olomouc (Olomouc)