Bohemka TV: Měli jsme hodně šancí

Pro internetovou televizi hodnotí zápas Patrik Schick a Roman Pivarník.

Bohemka TV: Měli jsme hodně šancí

Včera se útočník Patrik Schick, společně se svými spoluhráči Milanem Havlem a Michalem Hubínkem, vrátil z reprezentačního soustředění a dnes již nastoupil k utkání zimní Tipsport ligy. "Trošku změna. Na Tenerife třicet stupňů, tady je něco kolem nuly," hlásil hned nejvější rozdíl.

Na hřišti působil velmi aktivně. "Mám chuť, byla pauza. Já jsem si to užil," zněl velmi pozitivně. V utkání si připsal i několik dalších šancí. "Byly to takové střely z vápna, chce to zlepšit přesnost," ví, kde přesně zapracovat. Schick v první půli otevíral skóre zápasu. "Běžel jsem mezi stopery do vápna. Myslím si, že se nedohodli s brankářem. Jemu jsem udělal kličku a poté vstřelil gól," popsal situaci ze 17. minuty.

K hodnocení pro klubovou televizi přišel i lodivod Bohemians. "Cíl, který jsme si dali před zápasem, tedy utkání zvládnout, jsme splnili," začal s hodnocením Roman Pivarník. "Musím říct, že hráči k tomu přistoupili velmi poctivě, takže spokojenost," byl trenér potěšený.

I vysoká výhra ho zahřála. "Potěší, ale po první půli jsme si říkali, že jsme měli hodně šancí, na to, že jsme hráli s ligovým týmem," byl Pivarník až překvapený, kolik si jeho tým vypracoval příležitostí ke vstřelení branky. "Nejdříve jsme šance neproměňovali, pak jsme je dávali. Musíme zapracovat na tom, abychom byli ještě efektivnější," vidí i přesto cesty ke zlepšení.

Bohemka TV