Bohemka TV: První poločas byl výborný

Zdeněk Zlámal a Roman Pivarník hodnotí dnešní remízový zápas.

Bohemka TV: První poločas byl výborný

První jarní kolo pro klubovou televizi začal nejdříve hodnotit brankář Zdeněk Zlámal. „První poločas byl z naší strany výborný, vedli jsme jedna nula,“ byl brankář Bohemians se začátkem zápasu spokojený. „Škoda toho druhého poločasu, kdy jsme si nechali dát dva góly,“ litoval Zlámal pěti minut nepozornosti. „Závěr byl ale z naší strany opět výborný,“ dodal v úvodním hodnocení.

První branku inkasoval Zlámal od svého známého: „Ordyho znám, měl to na dlouhou špičku. Vyběhl jsem proti němu, udělal to chytře. Tady musí mít brankář i štěstí a já ho neměl.“ Otázkou bylo, jestli byl strážce svatyně nakonec se ziskem jednoho bodu spokojený? „Výkon byl takový, že jsme mohli vyhrát, ale poté jsme mohli i prohrát. Remízu bereme,“ dal Zlámal jasně najevo svoji spokojenost s remízou 2:2.

V samotném závěru měl ale obrovské štěstí, to když Sigma trefila břevno jeho branky. „To bylo hodně fousový. Většinou se z tohoto (Ordoš) nemýlí. Štěstí bylo na naší straně,“ zněl velmi spokojeně.

SK Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905 2:2 (0:1)
SK Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905 2:2 (0:1)
Na děkovačku šli hráči k fanouškům ve speciálních tričkách vyjadřující podporu klubovému masérovi Hricovi. S nápadem přišel právě náš „Bobby“, který dal hlavní impuls k výrobě. „Ládina je legenda, chybí nám enormně, proto jsme nechali udělat ta trička. Doufám, že se brzy dá do pořádku a přijde nás navštívit. Chybí tady snad víc než hráči,“ dodal na závěr Zlámal.

Trenér Roman Pivarník, který za sebou má stejně jako brankář Zlámal olomouckou historii, začal o náročnosti dnešního duelu. „Bylo to složité utkání. První poločas jsme hráli výborně. Vstoupili jsme dobře do zápasu, byli jsme aktivní, dominovali jsme kombinační hře,“ byl Pivarník taktéž s první pětačtyřicetiminutovkou spokojený.

O poločase zazněl v kabině jasný povel. „Řekli jsme si, že si musíme dát pozor na úvod druhého poločasu. Je škoda, že jsme dostali dva góly z brejkových situací,“ litoval nezvládnutí dvou rychlých akcí soupeře. „Ukázal se ale opět charakter mužstva, když jsme dokázali vyrovnat,“ chválil své svěřence trenér Klokanů.

Před zápasem musel trenér řešit nepříjemnost v sestavě, když nemohl počítat s kapitánem Jindřiškem. „Na jednu stranu nám to situaci zkomplikovalo. Pepa Jindřišek je ikona základní sestavy, hrál bez střídání několik let. Naštěstí jsme tu přípravu zvolili tak, že hráči dostávali stejnou dávku. Tomáš (Hradecký) tam do poslední chvíle naskakoval. Jak jsem říkal po přípravě v kabině, všichni hráči pracovali výborně a všichni si zaslouží být v základní sestavě,“ směřoval Pivarník chválu na všechny hráče.

Celé hodnocení obou zástupců Bohemians můžete vidět na internetové televizi Bohemka TV.

Bohemka TV