Bohemka vyprodala již čtyři letošní zápasy

Pořiďte si vstupenku na Teplice včas!

Bohemka vyprodala již čtyři letošní zápasy

Na programu je 20. kolo Synot ligy a před Klokany je další složitá domácí bitva. Tentokrát do Ďolíčku přijedou o záchranu hrající Teplice, tedy přímý soused v prvoligové tabulce. Jenže Bohemka má za sebou vynikající šnůřu osmi neprohraných zápasů a v letošní sezoně se jí doma daří, z celkových jednadvaceti získaných bodů vybojovala na stadionu u Botiče patnáct.

A není to jenom o herní pohodě a získaných bodech. Do Ďolíčku totiž chodí fanoušci. A pravidelně! Z devíti odehraných zápasů činí průměrná návštěvnost lehce přes 4 500 fanoušků. Na pětitisícovém stadionu v českých podmínkách něco nevídaného! Hned čtyři domácí zápasy byly v domácích sektorech vyprodané - se Zlínem (4 818 diváků), Plzní (5 000), Ostravou (4 952) a při posledním utkání s Duklou (4 872).

Oznámit příchod pěti tisíců diváků a zahlásit tedy VYPRODÁNO, nám bohužel někdy neumožňovala návštěvnost fanoušků v sektoru hostí. Jedině při utkání s Plzní a Ostravou se zaplnila i tribuna pro 250 fanoušků soupeře. Se Zlínem jich přijelo 68, na Duklu přišlo 122 lidí. Při utkání s Baníkem jsme museli několik míst z bezpečnostních důvodů vyblokovat, všechna volná místa se ale jinak prodala! Nutno říci, že při derby se Spartou (15. - 17. 4.) a Slavií (29. 4. - 1. 5.) se taktéž čeká vyprodaný stadion. To znamená, že o Bohemku je zájem a přitahuje pozornost skvělých fanoušků!

Proto se vstupenky na domácí zápasy dostávají vždy včas do volného předprodeje. Již nyní si můžete pořídit lístky na sobotní zápas s Teplicemi přes internetové stránky Ticketportal, popřípadě i v našem fanshopu na stadionu. Navíc v předprodeji můžete využít zvýhodněných cen pro určité skupiny fanoušků. Levnější vstupenky do Ďolíčku mohou využít děti do 150 cm výšky a osoby starší 70 let. Tyto ceny jsou dostupné z důvodu technických možností právě pouze v předprodeji. V samotný den zápasu se prodávají lístky pro všechny za stejnou cenu.

Teplice jsou zařazené do cenové skupiny B, tudíž se vstupenky na zápas s tímto soupeřem prodávají od 100 do 180 Kč. Jak bylo již řečeno v předešlém odstavci, je možné pořídit lístky i za zvýhodněnou cenu - na sobotní zápas jsou za 50 Kč, repektive za 90 Kč v závislosti na daném sektoru. Tribuny B a C, tedy kotel a protilehlá tribuna, jsou levnější - 50 a 100 Kč. Místa na hlavní tribuně se prodávají za 90 a 180 Kč.

V den utkání se pokladny otevřou hodinu a půl před výkopem, stejně tak brány stadionu. Těšíme se na vás!

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice
Sobota, 5. března od 15:00
stadion Ďolíček
Vršovická 31, Praha 10