Trenér Pivarník v nominaci na trenéra měsíce

Hlasujte na stránkách Synot ligy pro trenéra Klokanů.

Trenér Pivarník v nominaci na trenéra měsíce

Hlavní trenér A mužstva Roman Pivarník se dostal na konci února do výběru tří nejlepších trenérů ligy za poslední měsíc. V oficiální anketě Synot ligy mohou fanoušci a čtenáři stránek synotliga.cz vybírat mezi trojicí Ščasný, Uhrin, Pivarník, a vybrat tak nejlepšího z nich.

Bohemians Praha 1905 - FK Dukla Praha 1:0 (0:0)
Bohemians Praha 1905 - FK Dukla Praha 1:0 (0:0)
Slovenský rodák navázal se svými svěřenci na závěr podzimu, v němž neprohrál pět zápasů v řadě a formu si přenesl i do jara. Kromě bodu z důležitého utkání v Olomouci si připsal výhru nad Duklou a uhrál cennou remízu v Příbrami. I díky němu tak míří Klokani k rychlé záchraně, která byla cílem před druhou polovinou sezony. V současné době se Bohemka řadí v aktuální formě k nejlepším týmům ligy, v sérii neporazitelnosti je s Plzní nejlepší!

"Už dříve jsem říkal, že zlepšené výsledky Klokanů jsou jen otázkou času a jsem rád, že jsem se nemýlil. Série osmi utkání bez prohry mluví jasnou řečí. Navíc Klokani zvládají těžké venkovní zápasy se svými konkurenty v boji o záchranu, kdy jde o pověstných šest bodů," ocenil Pivarníka komentátor O2 Sport Tomáš Radotínský.

Až do čtvrtka můžete opět hlasovat v anketě pro nejlepšího trenéra měsíce Synot ligy. HLASUJTE ZDE!