O reprezentační přestávce do Lipska

Klokani sehrají přípravný zápas s lídrem 2. Bundesligy.

O reprezentační přestávce do Lipska

Během reprezentační přestávky vyplní Klokani volné dny mezinárodním přípravným zápasem. Ve čtvrtek 24. března odcestují hráči Bohemians do Lipska, kde se střetnou s vedoucím celkem 2. Bundesligy, klubem RB Leipzig. "Dostali jsme nabídku, že s nimi můžeme hrát. Německý fotbal je vyspělý, hráčům zápas může pomoci a pomůže," komentoval plánovaný čtvrteční zápas trenér Roman Pivarník.

Klub z Lipska je na prvním místě tabulky, které zaručuje přímý postup do Bundesligy. "Jsem rád, že takový zápas můžeme absolvovat a hráči mohou poznat a porovnat kvalitu německého fotbalu," řekl pro klubové stránky Pivarník. RB Leipzig je v tabulce před Freiburgem, či Norimberkem, se kterým se Klokani utkali v létě (výhra 1:0).

Do Německa neodcestují tři hráči základní jedenáctky - Schick, Hubínek a Havel. "Budou nám chybět, jsou nominováni za jednadvacítku," přidal svůj odhad Pivarník. "Dostanou tedy prostor i ti hráči, kteří příliš nehrají. Hráči ze základní sestavy toho mají hodně, ten čtvrtek je pro nás ideální," dodal na závěr lodivod Klokanů. Zápas začíná ve čtvrtek 24. března s výkopem v 15:30.