Reprezentanti se činili

Klokani v reprezentaci zaznamenali šest branek ve dvou zápasech!

Reprezentanti se činili

Jedenadvacítka má za sebou dva kvalifikační zápasy a upevnila si vedoucí příčku v tabulce 1. kvalifikační skupiny. Nyní má pětibodový náskok na reprezentace Belgie (zápas k dobru) a Černé Hory. Velký úspěch v dresu českého národního týmu zaznamenali všichni tři nominovaní Klokani!

Premiérového startu za reprezentaci do 21 let se dočkal Michal Hubínek, který do prvního utkání zasáhl sice jen na pár minut, na Maltě se však pohyboval po trávníku již od 50. minuty. "Jsem hrdý na to, že mohu reprezentovat Českou republiku," řekl pro Virtuální Ďolíček záložník Michal Hubínek. "Nervózní jsem nebyl, šel jsem na hřiště za rozhodnutého stavu. Od trenéra jsem měl jen taktické pokyny," okomentoval svůj start na Maltě.

Klokani úspěšně reprezentovali
Klokani úspěšně reprezentovali
V základní sestavě v obou duelech nastoupili Milan Havel i Patrik Schick. Patrik ve dvou zápasech ukázal své kvality a vstřelil neuvěřitelných pět branek! V Uherském Hradišti svými góly prakticky rozhodl o vítězství 2:1. "Věděli jsme, že to bude spíše boj, Lotyši hrají takového zanďoura," vrátil se Patrik Schick ještě k pátečnímu utkání. "Situace před druhou brankou byla složitější. Fanoušci nás ale hnali za vítězství a všichni jsme rádi, že jsme to zvládli," byla z něj cítit lehká úleva. Na Maltě si připsal dokonce útočník Bohemians hattrick, když se prosadil nejdříve ve 20 a 41. minutě, skóre na 7:0 uzavíral v 88. minutě. "Hattrick jsem naposledy dal za devatenáctku proti Kypru," zavzpomínal s úsměvem na rok a půl starý zápas. Ve včerejším utkání si připsal již osmou branku v tomto kvalifikačním cyklu, tedy za sedm duelů!

Trefu do sítě soupeře zaznamenal i Milan Havel, když se výstavní střelou prosadil v 58. minutě a zvyšoval již na rozdíl pěti branek. "Dostal jsem míč do strany, navedl jsem si ho do středu hřiště, viděl jsem před sebou prostor a šel jsem do zakončení. Jsem rád, že to spadlo konečně do správné branky, vstřelený gól za národní tým je pro mě obrovský zážitek," sdělil Milan Havel své dojmy s lehkou narážkou na nedávnou vlastní branku v dresu národního týmu.

Všem našim hráčům děkujeme za výbornou reprezentaci nejenom klubu, ale také celé České republiky. Děkujeme a gratulujeme!