Bohemka TV: Tolik tyček jsme nikdy nenastřelili

Milanové Jirásek a Havel hodnotí smolný zápas.

Bohemka TV: Tolik tyček jsme nikdy nenastřelili

Jak jste si mohli přečíst již v reportáži, Klokani nastřelili při zápase se Slovanem čtyřikrát brankovou konstrukci soupeře. Před kameru Bohemka TV přišel jeden z autorů střely do břevna. "Dneska je to škoda, šance jsme měli," litoval Milan Jirásek. "Dostali jsme gól ze standardky. Škoda, chtěli jsme bodovat, abychom se co nejdříve vzdálili ode dna. Nyní budeme muset bodovat venku," jasně popisuje plán do dalšího utkání.

Nevídanou situaci, tedy čtyři trefené tyče, okomentoval i Jirásek: "V prvním poločase to perfektně trefil Hubajz, když to šlo hodně rychle dolů. Druhá šance, Jhon výborně vystřelil ze strany. Už jsme mysleli, že to půjde do brány, potom se to ale od druhé tyčky odrazilo ven. A u mé střely si na to gólman lehce šáhnul a vytáhnul to ven."

Jirásek samozřejmě nezaponěl ani na výborné fanoušky. "Tlačili nás za vítězstim celý zápas. Jsme smutní, že jsme jim nemohli darovat více štěstí získanými body," uzavřel Jirásek.

Druhý před kamerou Bohemka TV byl Milan Havel. "Jsem obrovsky zlamaný. Minimálně bod jsme si zasloužili," viděl to jasně ze svého pohledu reprezentační obránce. "Tolik tyčí a břeven jsme snad nikdy nenastřelili," udivoval se.

Kvalitu na straně Bohemky cítil i Havel. "I ve druhé půli Liberec nic neměl. Ale nedáme gól, bohužel," kroutil hlavou. Inkasovaná branka přišla bohužel těsně před koncem prvního dějství. "Vždycky je to nepříjemné, chtěli jsme ale hrát dále svoji hru, zatlačit Liberec a otočit výsledek," uzavřel hodnocení.

A fanoušci? "Tam se nedá nic vytknout, hraje se nám tady výborně. Je jen škoda, že jsme je neodměnili vítězstvím," končil Havel svůj komentář. Na celý rozhovor se můžete podívat na internetové televizi Bohemka TV.

Bohemka TV