Pivarník: Někdy se štěstí obrátí zády

Jindřich Trpišovský a Roman Pivarník hodnotí sobotní duel.

Pivarník: Někdy se štěstí obrátí zády

Nejprve se před zástupce tisku dostavil trenér hostů - Jindřich Trpišovský.

Ze začátku vyjádřil podporu Bohemians v závislosti na tom, že i on má k Ďolíčku citový vztah a je velmi rád, že Klokani ve svém svatostánku setrvají. Poté ještě zavzpomínal na Lukáše Přibyla.

Následně se jal hodnotit utkání jako celek: "Domácí měli daleko víc šancí než my, trefovali konstrukci branky. Asi náš gólman tady v noci byl a branku někam přesouval, protože to měl dobře postavené," dodal s nádechem humoru pár slov k tyčkové hitparádě hráčů Bohemians.

Nato vztáhl do souvislosti dnešní výkon i k předchozím libereckým střetnutím: "Vrátily se nám do klína trochu ty předcházející zápasy s Plzní a se Spartou, kdy nám to ze šancí nepadalo. Dneska jsme v podstatě z jedné pořádné šance dali gól," upřímně přiznává, že více si toho jeho svěřenci nevypracovali: "Z mého pohledu šťastné vítězství, bohužel pro domácí, protože dnes se to přiklonilo k nám. Sackey dal snad první gól v životě a díky tomu jsme zvítězili 1:0," uzavřel své povídání.

Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec
Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec
Svého souputníka v trenérském řemesle následoval lodivod Klokanů - Roman Pivarník.

I on se zkraje vyjádřil celkově k zápasu, počínaje první půlí: "Celý první poločas jsme dominovali, i když to nebylo herně úplně podle mých představ, tak jsme byli o hodně lepší. Dneska nám asi nebylo souzeno, dali jsme dvě břevna, dvě tyče a další šance brankář chytil," znovu opakuje smůlu, která byla dnes na kopačkách Bohemky: "Bohužel se nám stalo, že z jedné nebo dvou střel na bránu jsme z úhlu zase inkasovali gól."

Nakonec přidal také srovnání s jedním předchozím duelem: "Podobné to bylo i v zápase s Teplicemi. Po herní stránce zápasy zvládáme, ale někdy se bohužel to štěstíčko obrátí zády," že ale není vše tak černé dokazuje poslední větou: "Vyřešili jsme stadion, což je obrovské plus, ale fotbalově se dnes to štěstí otočilo opačně."