Bohemka TV: Dnes jsme mohli Spartu porazit

Kapitán Daniel Krch a brankář Zdeněk Zlámal zhodnotili pro klubovou televizi derby.

Bohemka TV: Dnes jsme mohli Spartu porazit

"Pro fanoušky hodně atraktivní zápas, bylo to nahoru dolů. Kdybychom měli více štěstí, mohli jsme vyhrát," začal se svým hodnocením nedělního utkání brankář Zdeněk Zlámal. Poohlédl se také za 36. a 63. minutou: "U prvního gólu jsme to blbě odkopli a Lafata klasicky, zase ho to našlo," popsal první inkasovaný gól. "Dočkal to trefil a já to měl na ruce. Škoda, že jsem nezasáhl," sdělil ke druhé brance.

Závěr byl hektický, i Sparta si vytvořila určité šance. "Vzpomněl jsem si na Teplice," přiznal Zlámal. Okomentoval i výborný výkon Tomáše Čížka, který byl po zápase srovnáván s nestárnoucí hokejovou legendou Jaromírem Jágrem: "Přesně tak, to je neuvěřitelné. Před ním musíme všichni smeknout. Já věřím, že takhle vydržíme všichni," dodal s úsměvem Zlámal.

Před kameru Bohemka TV přišel i kapitán Daniel Krch. "Bylo to těžké, bojovné utkání. Myslím si, že se zápas mohl líbit," byl po derby spokojený. "My jsme se snažili hrát kompaktně a vyrážet do rychlých brejků," sdělil předzápasové cíle Bohemky. "Bohužel, dneska jsme mohli Spartu porazit. Jestli si někdo zasloužil dnes vyhrát, tak jsme to byli my," trochu kapitán Klokanů i litoval remízy.

I on musel uznat kvality našeho dnešního hrotového útočníka. "Číža hrál výborné utkání. Nahoře uhrál hodně balonů," moc dobře věděl. Celé rozhovory naleznete pouze na Bohemka TV.

Bohemka TV